02 / 05 / 2024

Selçuk'ta Turizmi Geliştirme Kooperatifi kurulacak!

Selçuk'ta Turizmi Geliştirme Kooperatifi kurulacak!

2. Turizm Çalıştayı'nda tüm katılımcıların ortak kararı ile Turizmi Geliştirme Kooperatifi kurma kararı alındı. Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, çalıştaylar ve alınan kararlarla ilçenin geleceğine yönelik somut adımlar atılacağını söyle




Selçuk Belediyesi'nin düzenlediği ve turizmcilerin sorunlarının tartışıldığı 2. Turizm Çalıştayı'nda tüm katılımcıların ortak kararı ile Turizmi Geliştirme Kooperatifi kurma kararı alındı. Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, çalıştaylar ve alınan kararlarla ilçenin geleceğine yönelik somut adımlar atılacağını söyledi. Selçuk'ta birincisi ilk kez önceki hafta gerçekleştirilen Turizm Çalıştayı'nın ikincisi düzenlendi. Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel başkanlığında gerçekleşen toplantıya Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Özgür Aydoğan, Turizm İlçe Müdürü Mehmet Falakalı, Pamucak Turizm Yatırımcılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Sürmeli Efes Hotel Genel Müdürü Sadun Alp katıldı. 

Amaçlarının Selçuk turizmini daha iyi bir noktaya getirmek ve ilçenin önünü açmak olduğuna dikkat çeken Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, güç birliği ile ilçede önemli çalışmaların yapılacağına inandığını söyledi. Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu ise ilgili tüm kuruluşlardan destek beklediklerini dile getirdi. 




Yeni Asır


Geri Dön