16 / 05 / 2024

selçuk Turizmi Geliştirme Kooperatifi

selçuk Turizmi Geliştirme Kooperatifi

2. Turizm Çalıştayı'nda tüm katılımcıların ortak kararı ile Turizmi Geliştirme Kooperatifi kurma kararı alındı. Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, çalıştaylar ve alınan kararlarla ilçenin geleceğine yönelik somut adımlar atılacağını söyle

Dolar 60 TL olacak diyen Selçuk Geçer resmen tarih verdi! 

Dolar/TL kuru 18 Ekim itibariyle 28 lirayı geçerek rekor kırdı. Bu gelişmenin ardından yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den tarihi rekor geldi. Geçer ''dolar 60 TL olacak'' diyerek tarih verdi.

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

Piyasa uzmanı Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar neden yükseliyor?

Ülke ekonomisini yüksek seviyede etkileyen ve son zamanlar yaşanan dalgalanma ile piyasayı panik havasına sokan dolar, euro ve altın fiyatları, vatandaşında gerilmesine sebep oldu. Uzman isim Selçuk Geçer son yaşanan gelişmelerle alakalı uyarılarda bulundu. 

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

Ekonomi dehası Selçuk Geçer elinde 1 doları bile olanı uyardı! Tarih verdi.. rekor üstüne rekor kırılacak

Merkez Bankası'nın faiz düşürme kararı sonrası dolar, 19 TL sınırını geçti. Yatırımcıların dolar üzerinde ne yapmaları gerektiği ise ekonomistlerin yönlendirmeleriyle şekilleniyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'de dolarda yaşanan son gelişmeleri vatandaşı uyararak yaptı.

Selçuk Geçer dolarda öyle bir seviye verdi ki! Elinde dövizi olanlar bu tarihe dikkat!

Dolar kurunda yaşanan gelişmeler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Dolar yükselişine devam ediyor. Ekonomist Selçuk Geçer'den de bu konuya dair dikkat çeken uyarı geldi. İşte detaylar!

Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların, dolar alıp satmak isteyen vatandaşların odağında olmaya devam ediyor. Herkes doların ne kadar olacağını merak ederken Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın.

Doların güzergahı belli oldu! Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Acil bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. ''Dolar ne olur?'' sorusunun yanıtı belli oldu. Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Acil bakın!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Koçuk ve Ramazan Koçuk ortaklığında kuruldu.

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra düşüşe geçti. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Hemen bakın! Son dakika dolar gelişmesi.

Doları yastık altı yapanlar bin pişman! Selçuk Geçer 40 TL uyarısı geldi! Doların pik seviyesi!

Dolarda yaşanan her gelişmeyi vatandaşlar ve yatırımcılar yakından takip ediyor. Doların yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bu konuda ekonomist Selçuk Geçer, doların pik yapacağı seviyeyi açıkladı. İşte detaylar!

Geri sayım başladı! Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Son dakika dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Doların kaderini belirleyecek olan kritik gelişme için geri sayım başlarken ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Selçuk Geçer ''ortalık karışacak'' diyerek uyarmıştı! Euro yatırımcıları dikkatli olun! Son dakika euro kuru

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Fed faiz kararı sonrasında ortalığın karışacağını söyleyerek elinde euro olanları uyarmıştı. Karar sonrası piyasalar hareketlenirken euro kurunda şaşırtan gelişmeler yaşandı. İşte euro kurunda son dakika gelişmeler...

selçuk Turizmi Geliştirme Kooperatifi Haberi

selçuk Turizmi Geliştirme Kooperatifi


Selçuk Belediyesi'nin düzenlediği ve turizmcilerin sorunlarının tartışıldığı 2. Turizm Çalıştayı'nda tüm katılımcıların ortak kararı ile Turizmi Geliştirme Kooperatifi kurma kararı alındı. Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, çalıştaylar ve alınan kararlarla ilçenin geleceğine yönelik somut adımlar atılacağını söyledi. Selçuk'ta birincisi ilk kez önceki hafta gerçekleştirilen Turizm Çalıştayı'nın ikincisi düzenlendi. Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel başkanlığında gerçekleşen toplantıya Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Özgür Aydoğan, Turizm İlçe Müdürü Mehmet Falakalı, Pamucak Turizm Yatırımcılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Sürmeli Efes Hotel Genel Müdürü Sadun Alp katıldı. 

Amaçlarının Selçuk turizmini daha iyi bir noktaya getirmek ve ilçenin önünü açmak olduğuna dikkat çeken Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, güç birliği...