03 / 05 / 2024

Selective Port: Erken alan çok kazanır!

Selective Port: Erken alan çok kazanır!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Port

Toplam 320 adet konuttan meydana gelen Selective Port projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı...



Selective Port projesi İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te  Ankara  Caddesi üzerinde yükseliyor. 13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projenin yüzde 72'si açık alan olarak tasarlandı.


Selective Port Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 55,54 metrekare ile 299 metrekare arasında değişiyor.


Pendik  Selective Port  projesi toplam 320 adet konuttan meydana geliyor. Selective Port Evleri lokasyon olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika mesafede konumlanıyor.


Pendik Selecitve Port satış fiyatları 148 bin 802 liradan başlıyor.  Alper İnşaat  imzası ile inşa edilen projenin ödeme bilgileri için Selective Port satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Selevtive Port Pendik sosyal olanakları arasında kafeler, sosyal tesisler, yüzme havuzu, güneşlenme alanları, kameriye ve dinlenme alanları, loca ve meyve bahçeleleri, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş parkuru bulunuyor.


Selective Port Pendik nerede?

Alper İnşaat Selective Port adres: Ankara Cd. Yayalar – Pendik, İstanbul


Selective Port Pendik iletişim

Telefon: 444 11 89

Web: www.selectiveport.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön