06 / 05 / 2024

Selenium Twins Avrupa'nın En Prestijli Rezidansı oldu!

Selenium Twins Avrupa'nın En Prestijli Rezidansı oldu!

Aşçıoğlu Grup'un Fulya'daki Selenium Twins Projesi yüksek rezidans kategorisinde,mazra ve kullanılan yapı malzemelerinin kalitesi ile"Avrupa'nın En Prestijli Rezidansı"ödülünü aldı.



Aşçıoğlu Grup'un Fulya'daki Selenium Twins Projesi yüksek rezidans kategorisinde,mazra ve kullanılan yapı malzemelerinin kalitesi ile"Avrupa'nın En Prestijli Rezidansı"ödülünü aldı.

Soru: Bu projeye çok özendiniz ve en iyisini yapmayı başardınız. Bu süreç nasıl gelişti

Y.A. 2006 yılında projeye başladığımızda New York, Miami gibi dünyanın en büyük projelerini gezdim, inceledim. O günlerde yaptığım röportajlarda en kaliteli yapı malzemelerininen son modellerini kullanacağımızı ve Türkiye'nin en saygın ailelerini aynı çatı altında toplayacağımızı ve dolayısıyla dünyanın en prestijli j rezidansınıgerçekleştireceğimizi iddia etmiştim. Bu ödül bu iddiamı ispatlamaya fırsat verdi. Çok mutluyum.

Soru: International Property Avvards Yarışmasında aldığınız Birincilik ödülü size ne kazandıracak

Y.A Her yıl Londra'da o yılın en başarılı gayrimenkulleri arasında bir yarışma düzenleniyor. Bu yıl 39 değişik proje arasından manzarası ve malzeme kalitesi açısından "Avrupa'nın En Prestijli Rezidansı" ödülünü Selenium Twins kazandı. Bu ödül ile Aşçıoğlu Grup sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtlamış oldu. Bundan böyle Selenium Twins logomuzun altında "Avrupa'nın En Prestijli Rezidansı" ibaresi yazacak.

Soru Ayrıcalıklı Yaşamın Başladığı Selenium Tvvins'te hala daire satın almak imkanı var mı

Y.A. Selenium Twins'te çok az sayıda 3+1 daire sakinlerini bekliyor. Her parası olana daire satmadığımız için seçici davranıyoruz. Ortak kullanılan sosyal alanlarda keyif yapılabilmesi için aynı aile kültürünü almış kişileri komşu yapmayı başardık.

Soru: Yeni Başlayacak Projeleriniz nelerdir

Y.A. Gayrettepe'deki Likör ve Ali Sami Yen Projesi'ne yeni yılın ilk aylarında başlayacağız v,ş ülkemize aynı kalitede yeni rezidanslar kazandıracağız. Ayrıca Ataköy'de bir rezidans projemiz var. Projesi hazır olan Ataköy'ün imar formalitelerini tamamlayarak yeni yıJda hafriyatına başlayacağız.

Soru: Gazetelerde sürekli konut reklamları görmekteyiz. Tüketiciye öneriniz nelerdir

Y.A| Alıcının yapım firmasına ve inşaatın lokasyonuna dikkat etmesi gerekiyor. Son zamanlarda rant kapısı olarak görülen inşaat sektörü, sektör dışından ya da başka sektörlerin katılımlarıyla yapılacak olan binaların kaliteli olacağına inanmiyorum. Biz 43 yıldır bu sektör içindeyiz. Binlerce kalem materyali birleştirmek ve bunun uyum içinde çalışmasını sağlamak tecrübe gerektirir. Bu tecrübe de bizde var diyor ve ekliyorum. "Herkes fikrini söyler ancak meslekten olmayan örnek alsa da beceremez".
Sabah


Geri Dön