09 / 05 / 2024

Sera cenneti Hollanda’ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediyoruz!

Sera cenneti Hollanda’ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediyoruz!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde yerli ham maddeyle üretilip yurt içi ve dışında piyasaya sunulan dayanıklı camlar,Hollanda'ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediliyor. işte haberin devamı...



Hollanda'ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediliyor!

Hem iç hem de dış piyasa için cam üretimi yaptıklarını dile getiren Yaşar "Hollanda seracılıkta kendini aşmış bir ülke. Hollanda'dan sera camına yoğun bir talep var ve şu anda ürettiğimiz camlar da sera camı. Hollanda'ya haftalık iki tır cam sevkiyatımız var. Yıllık 50 bin metrekare cam yapıyor. Hollanda satış ağımız şu anda çok fazla geniş. Diğer ülkelere de ihracatımız var fakat ağırlıklı olarak Hollanda'ya çalışıyoruz."

Sera cenneti Hollanda’ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediyoruz!

Cam üretiminde kullanılan ham maddenin yerli üretim olduğunu vurgulayan Yaşar, Hollanda'ya yapılan ihracatla ülkenin ekonomisine yıllık 15 milyon avro girdi sağladıklarını ifade etti.

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, “Cam üretiminde Türkiye'de önde gelen firmalardan birinin Diyarbakır'da yer almasının mutluluk duyuyoruz” diye belirtti.

Devamında Fidan, "Biz bu tür firmalarımızın üretim ve ihracat rakamlarını artırmaları için gerekli altyapı ve geliştirme projelerini hayata geçiriyoruz." dedi.

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İstanbul Empıre Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Baoulharouf Otomotiv Emlak Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön