05 / 05 / 2024

Seramik rezistanslı çamaşır makineleri doğayı koruyor

Seramik rezistanslı çamaşır makineleri doğayı koruyor

Seramik rezistanslı samsung çamaşır makinaları ile hem cüzdanınızı hem de doğayı aynı anda koruyun



Çevre dostu ürün ve teknolojilerin inovatif  lideri Samsung Electronics Eco-Life ürün ailesinin temel taşlarından biri olan Seramik Rezistans, sadece çamaşırlarınızdaki değil, doğaya verdiğiniz tahribatı da azaltmanızı sağlar. 

Çalışırken akıllı enerji verimliliği sayesinde daha az enerji harcayarak elektrik faturalarınızda ciddi düşüşler sağlayan Samsung çamaşır makinalarınız, seramik rezistansları sayesinde sizi 10 yıl boyunca yalnız bırakmaz.

Diğer makinalara oranla sudaki kirecin makinaya verdiği zararı en az indiren ve makinanın kullanım ömrünü uzatan seramik rezistans, diğer makinanalara oranla 3 kat daha fazla enerji tasarrufu sağlayarak elektrik faturalarınızın kabarmasını da engeller. Sıradan bir rezistans enerji tüketimini %5.8 arttırırken, seramik rezistanslı Samsung çamaşır makinaları yüzde 1.8'lik bir artışla ile 3.4 kat daha az enerji tüketir. 

Seramik rezistanslı  Samsung çamaşır makinaları hem cüzdanınızı, hem çamaşırılarınızı, hem de doğayı aynı anda korumanıza yardımcı olur.


Geri Dön