29 / 04 / 2024

Seramiksan, Onix Serisi ile doğanın ışıltısını evlere taşıyor!

Seramiksan, Onix Serisi ile doğanın ışıltısını evlere taşıyor!

Yenilikleriyle seramik sektöründe fark yaratan Seramiksan, bej ve beyaz alternatifleri bulunan Onix Serisi 'yle yaşam alanlarına şık bir zarafet katıyor



Doğanın ışıltısını evlere taşıyan Seramiksan Onix Serisi, su yüzeyini andıran görüntüsüyle seçkin bir zevkin yansıması olarak beğeni topluyor. Lappato teknolojisiyle gerçeğe en yakın üç boyutlu görüntü sunan Onix karolara sadece Seramiksan 'da bulunan NanoTech teknolojisi uygulanıyor, böylelikle karolar daha parlak ve hijyenik bir yapıya kavuşuyor.

En yeni tasarımları ve son trendleri mekanlara taşıyarak kullanıcılarının hayatlarını güzelleştiren Seramiksan, sunduğu farklı ürün alternatifleri ile tüketicilerine kişiselleştirilebilen özel mekanlar tasarlama imkanı sunuyor. Seramik ve granit tasarımların banyo ve mutfaklardan yaşam alanlarına taşınmasıyla ev dekorasyonunun vazgeçilmezi olan karolar, Seramiksan 'ın estetik anlayışı ve teknolojisi ile evlere değer katıyor.

Doğadaki taşların yansımasını ev dekorasyonuyla bütünleştiren Seramiksan, dekorasyonda dingin bir zarafeti tercih edenlere ise Onix Serisi 'ni sunuyor. Bej ve beyaz alternatifleri olan Onix Serisi, modern şıklığı yaşam alanlarına taşımak isteyenleri bekliyor.

Gerçeğe en yakın 3 boyutlu görünüme sahip Onix Serisi, Sadece Seramiksan 'ın uyguladığı Lappato teknolojisiyle üretiliyor. Onix karolar, yine yalnızca Seramiksan 'ın uyguladığı NanoTech teknoloji ile daha parlak ve hijyenik bir yapıya kavuşuyor, leke tutmayan özelliği ile hayatı kolaylaştırıyor.

Su yüzeyini andıran parlak görünümü ile 30x60 ve 60x60 ölçülerinde sırlı porselen olarak üretilen Onix Serisi yer ve duvarlarda kullanılabiliyor.  


Geri Dön