29 / 04 / 2024

Seramiksan’ın showroom’un açılışı 22 Eylül’de yapıldı!

 Seramiksan’ın showroom’un açılışı 22 Eylül’de yapıldı!

Seramiksan’ın İzmir’de faaliyet gösteren bayilerinden Depo İnşaat, yeni showroom’uyla İzmirlilere hizmet etmeyi sürdürecek. Seramiksan’ın ilklerini ve teklerini bir araya getiren showroom’un açılışı 22 Eylül’de yapıldı




Seramik sektörünün önde gelen markalarından Seramiksan’ın Türkiye genelindeki showroom sayısı artıyor. İzmir’de uzun süredir Seramiksan bayisi olarak hizmet veren Depo İnşaat’ın yeni shoowroom’u 22 Eyül’de açıldı. 


Depo İnşaat’ın yeni Seramiksan showroom’unda Seramiksan’ın ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren yenilikçi ürünleri sergileniyor. Bakteri oluşumunu engelleyen Nanotech, üç boyutlu baskı teknolojisiyle tasarımda sınırları zorlayan Digiart, desenleriyle dikkat çeken Soluble Salt, mekana görsel derinlik katan Lappato, Full Lappato ve High Glossy gibi inovatif ürünler, İzmirlilerin beğenisine sunuluyor. Showroom’da yer alan ürünler, seramik karoların farklı kullanım alanları için sunduğu yaratıcı çözümleri de gösteriyor.


Açılış töreninde konuşan Seramiksan Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Bülent Şamlı, “Seramiksan olarak  2012 yılında ülkemizin seramik sektöründe akla gelen ilk 3 firmasından biri olmak hedefini belirledik. Bu hedef doğrultusunda kararlı adımlarla ilerliyor ve bayi ağımızı hızla genişletmeye, var olan iş ortaklarımızla yeni showroom’lar açmaya devam ediyoruz. Hedefimiz 2012 sonuna kadar 250 bayi sayısına ulaşmak” dedi. Seramiksan’ın reklamlarında verdiği sözlerin de altını çizen Şamlı  “Seramiksan olarak ‘Yeniliklerin öncüsü olma’ misyonunu üstleniyor ve müşterilerimize ‘beğenip de alamamanın tarihe karışacağı’ sözünü veriyoruz. Satın alma kolaylığı sağlamak amacıyla, kredi kartına peşin fiyatına vade farksız 12 taksitle ödeme imkanı sunuyoruz. ‘İyi tasarım herkesin hakkı’ diyerek tüketicilerimize sınırsız renk ve seçenekle çözümler sunuyoruz” diye konuştu. 


Depo İnşaat ile 2000 yılından bu yana işbirliklerinin sürdüğünü söyleyen Şamlı, “Depo İnşaat ile 11 yıldır verimli bir işbirliğimiz bulunuyor. Bu süre zarfında karşılıklı kazan-kazan anlayışıyla çok başarılı işler yaptık. Şimdi de bunu yeni bir boyuta taşıyoruz. Depo İnşaat, 2000 m²’lik mevcut mağazasının hemen yanında 330 m² kapalı alana sahip yeni bir showroom açıyor. Bu showroom’da ürünlerimizin farklı kullanım alanlarını sergiliyoruz. Depo İnşaat’a bol kazançlı günler diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.



Geri Dön