05 / 05 / 2024

Seranova Seramik futbol turnuvasında şampiyonluğa ilerliyor!

Seranova Seramik futbol turnuvasında şampiyonluğa ilerliyor!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Futbol Turnuvası'na hızlı başlayan Seranova, 2011 yılındaki şampiyonluğunu yenilemek istiyor...




Türkiye'nin önde gelen seramik firmalarından Seranova, başarı dolu yeniden yapılanmasının ardından sporda da iddialı olduğunu kanıtlıyor. Uşak Organize Sanayi Bölgesi Futbol Turnuvası'na hızlı başlayan Seranova, 2011 yılındaki şampiyonluğunu yenilemek istiyor.


Türkiye'nin önde gelen seramik kuruluşları arasında yer alan Seranova, 2013 yılında yeniden yapılanma sürecini tamamlayarak büyük bir atılım gerçekleştirdi. Kurumsal açıdan yenilenen ve satış sonrası hizmet anlayışında fark yaratarak hizmet kalitesini daha da yükselten Seranova, iddiasını futbolda da kanıtlamayı arzuluyor.


Hedef şampiyonluk

Amatör futbolda önemli başarılara imza atan Seranova, 2011 yılında Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nin (USAKOSB) düzenlediği futbol turnuvasında şampiyon olmuştu. Bu yıl yine şampiyonuk iddiasıyla öne çıkan Seranova, USAKOSB'nin 2013 futbol turnuvasına hızlı bir başlangıç yapıp rakiplerini geçerek şampiyonluğa doğru ilerliyor.


Seranova'nın bu yıl önüne büyük hedefler koyduğunu, yüzde 35 olan ihracata yönelik üretimini yüzde 50'ye çıkaracağını ifade eden Seranova Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi ALPER, aynı iddiayı spor alanında da sürdüklerini, USAKOSB'nin düzenlediği futbol turnuvasında hedeflerinin şampiyonluk olduğuna vurgu yapıyor. Firmaların spora dikkat çekmelerinin önemine de değinen ALPER, turnuva kapsamında önemli olan faktörün çalışanları ve gençleri spora ve sağlıklı yaşama yönlendirmek olduğunun altını çiziyor.  


Geri Dön