19 / 05 / 2024

Şerbetçi Mimarlık ulusal projelerle adından söz ettiriyor!

Şerbetçi Mimarlık ulusal projelerle adından söz ettiriyor!

Genç kuşağın başarılı temsilcilerinden Aysel Şerbetçi " Yurt dışındaki çalışmalarımız sadece bizim değil, Türkiye'nin projeleri olacak Bu açıdan yurt dışı projelerini çok önemsiyoruz " dedi.




Merkezi Gaziantep'te bulunan Şerbetçi Mimarlık, önce İstanbul'da ofis açtı. Ardından yurt dışı projeleri için el sıkıştı. Genç kuşağın başarılı temsilcilerinden Aysel Şerbetçi "Yurt dışındaki çalışmalarımız sadece bizim değil, Türkiye'nin projeleri olacak Bu açıdan yurt dışı projelerini çok önemsiyoruz" dedi. 

Şerbetçi Mimarlık'ın kurucusu, başarılı iç Mimar Aysel Şerbetçi, 2010 yılında yola çıktıklarını hatırlatarak, "Başarılı bir ekibim var. Gaziantep'te çok önemli işlere imza attık.

Şimdi büyümemizi İstanbul'da yeni bir tasarım ofisi ve yeni bir ekip kurarak sürdürüyoruz, istanbul'un en prestijli projelerinden birisine imza atacağız. Ardından yurt dışı projelerimiz gündeme gelecek" dedi. 

Daha çok ticari yapılar yaptıklarını ifade eden Şerbetçi, prestijli konut projelerine de imza attıklarını söyledi. Şerbetçi "Bizim aklımızda, yurtdışında proje üretmek hep vardı. Yurt dışı projelere sadece Şerbetçi Mimarlık'ın projeleri olarak değil Türkiye'nin projeleri olarak baktık. 

Yurt dışında otel projelerimiz var. Gaziantep merkezli bir firma olarak, yurt dışında ülkemizi temsil ettiğimiz için ekip olarak çok mutluyuz" dedi. 


GAZİANTEP HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ

 Aysel Şerbetçi, Gaziantep'ten yola çıkan bir firma olarak, Gaziantep'in lıer zaman öncelikli kalacağını da ifade ederek "Bugüne kadar Gaziantep'te yapılan seçkin bir çok projenin çözüm ortağı olduk. Projelerin isimleriyle bilgi vermeyi sevmiyorum. Ama şu an Gaziantep'te ikisi finale yaklaşmış 3 otel projemiz var. Dünyanın en büyük otel markalarından biri olan ve Gaziantep'te yapılan en büyük otel projesi olmaya hazırlanan bir markanın projelerini hazırlıyoruz. Yine bir çok devam eden yönetim binalarımız ve prestijli konut projelerimiz var. 

Tabiki Gaziantepli bir firma olarak uluslararası projelerde boy göstermek bizleri mutlu ediyor. 

Bu gururu bizimle birlikte tüm Gazianteplilerin yaşamasını arzu ediyorum. Bizler, şimizi gerçekliğimizin bir parçası olarak görüyor ve hep en iyiyi, en yeniyi, en moderni, hayata en vakın olanı oluşturmaya çalışıyoruz. Şerbetçi Mimarlık olarak, yaşama, doğaya, çevreye dokunan tasarımlara hayat vermeye devam edeceğiz." diye konuştu. 


"ÜRETMEYİ SEVİYORUM" 

Mesleğini çok sevdiğini ve bununda kendisine başarıyı getirdiğini anlatan Aysel Şerbetçi "Küçük yaşlarımdan bu yana ne olmak istediğim sorulduğunda "mimar olacağım" derdim. 

Herkes beni mimar olarak tanıyor ama ben mesleğime iç mimar olarak başladım. Bu sektörde bir çok başarılı projeye imza atmış mimarların yanında çalışarak kendimi geliştirdim. Ben tecrübeyi üniversiteden sonra, iş yaşamıyla başlayan bir şey olarak görmüyorum. 

Mesleğimiz sezgi, bilgi ve hayal gücü gerektiriyor. Bilginin bir kaynağı da yaşamak. Ben yeni yerlerle, tatlarla rastlaşmayı, tecrübelerin izlerini kendi potamda eritmeyi ve en önemlisi de tüm bunlardan yeni bir şeyler üretmeyi seviyorum" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön