Magazin

Serenay Sarıkaya'nın Boğaz manzaralı lüks evi görenleri büyüledi!

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya, lüks Boğaz manzaralı evinin kapılarını açtı. Sarıkaya'nın lüks evi görenleri adeta büyüledi. 

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Boğaz'daki lüks evinin kapılarını bir dergiye açtı. Minimalist dekorasyon anlayışını yansıtan evde leopar desenli eşyalar dikkatleri çekti. 

EVİMİN SADE VE RAHAT OLMASINI SEVİYORUM

Patronlardünyası'nda yer alan habere göre; Sarıkaya, "Evimin sade ve rahat olmasını seviyorum, bu sayede şehrin kaosunu içimde hissedebiliyorum" diyerek dekorasyon seçimlerine dair ipuçları da verdi.

MİNİMALİST YAŞAM TARZI

Sarıkayanın, "Dekorasyon için fazladan objeler kullanmayı sevmem, evimin sade ve neredeyse boş olması gerekiyor. Tek tahammül edebildiğim şeyler kitaplarım ve bazen biraz dağınık masam," şeklindeki sözleri, oyuncunun minimalist yaşam tarzından örnekler sunuyor. 

EVDEKİ İMZA PARÇAM

Sarıkaya, leopar desenli koltuğu için  evin imza parçası olduğunu, neredeyse sanat eseri niteliğinde olduğunu söyledi

Sarıkaya ''Neden leopar desenine takıldığımı bilmiyorum ama eve girdiğimde ilk ona yöneliyorum. Belki de ona bir isim koyma zamanı geldi!" ifadelerini kullandı.

ŞEFLERİN MUTFAĞINI ARATMAYAN BİR MUTFAK

Serenay'ın, şef arkadaşlarını ağırlamayı çok sevdiği ve Mutfakta paslanmaz çelik tercih ederek profesyonel bir görünümü olduğu belirtildi.

Mutfakta paslanmaz çelik, diğer malzemelerin merkez sahneyi almasına izin veren şık bir fon görevi görüyor. Özel paslanmaz çelik dolaplar ve özel kahverengi deri bar tabureleriyle minimalist bir yaklaşım, günlük kullanım ve eğlence için tezgahın etrafında rahat bir yemek alanı sağlıyor.

EVİNDE GÖZE ÇARPAN AYNALAR

Paslanmaz çelik dolaplar ve deri bar tabureleri, evin mutfak bölümüne hem işlevsel hem de şık bir hava katıyor. Ayrıca, Yayoi Kusama'nın ünlü "sonsuzluk odaları"ndan ilham alınarak tasarlanan aynalı banyo da evin bir başka dikkat çekici detayı.

Çelik lavabo ve koyu beton zeminle tamamlanan bu modern tasarım, banyo kullanıcısına adeta bir yıldız gibi hissettirecek şekilde tasarlanmış. Sarıkaya'nın yatak odasında ise geniş perdeler ve yatağın üstünde yer alan büyük ayna gözlerden kaçmıyor.

40 MİLYON TL ÖDEDİ!

Boğaz manzarasına duyduğu sevgisi ile bilinen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın evi Bebek sahilinde bulunuyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda Ortaköy'e taşınmıştı. Hem şehrin içerisinde hem de huzurlu bir atmosferde yaşamak isteyen Serenay Sarıkaya'nın Ortaköy'de lüks bir siteden daire satın aldı. Hızla yayılan haberlerin ardından ünlü oyuncunun bahçe katında aldığı lüks daire için 40 milyon TL ödediği ortaya çıktı. 

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı!