01 / 05 / 2024

Sessiz güç BMW X3-İX3 2023 fiyatları araştırılıyor! İşte 2023 08 Şubat fiyat listesi

Sessiz güç BMW X3-İX3 2023 fiyatları araştırılıyor! İşte 2023 08 Şubat fiyat listesi

BMW serilerinin belki de en çok tutulan modellerinden olan X3-İX3 özellikleri ve fiyatları merak ediliyor. Kalitesi ile kendini yıllardır kanıtlamış BMW  modellerinin SUV versiyonları lüx görüntüsü ile de ön plana çıkıyor. Peki BMW X3-İX3 özellikleri ve fiyatları nedir?



FARKLI KALPLER. AYNI VURUŞ. 

Yeni BMW X3 Serisi, Plug-in Hybrid ve tamamen elektrikli olmak üzere seçtiğiniz yakıtı sunar. Ayrıca, daha sportif bir tasarım ve modern iç mekan  ve güncellenmiş bilgi-eğlence sistemi dahil olmak üzere gelişmiş standart özellikler sunmak için yenilendi. Yoğun güç ve hızlı tepki ile BMW X3, TwinPower Turbo 2,0 litre 4 silindirli motorun benzinli ve dizel varyantları ile birlikte gelir. Ayrıca, çekiş gücünü ön ve arka tekerleklere sorunsuz ve değişken bir şekilde dağıtan akıllı BMW xDrive dört tekerlekten çekiş sistemine sahiptir; bu,neredeyse her sürüş durumunda ek çekiş, sürüş dinamikleri ve güvenlik sağlar.

BMW CANLI KOKPİT PROFESYONELİ

Navigasyon işlevli BMW Live Cockpit Professional, tamamen dijital bir 12,3" gösterge ekranı ve yüksek çözünürlüklü 12,3" Kontrol Ekranı içerir.

SERVOTRONIC DİREKSİYON

Servotronic ile yönlendirme için gereken efor, hıza ve yolun durumuna bağlıdır. Bunu yaparak, sürücüler daha dinamik bir şekilde sürerken  iyileştirilmiş yol tutuşunun keyfini çıkarırken aynı zamanda park etme ve dönüşleri daha da kolaylaştırabilir.

Sessiz güç BMW X3-İX3 2023 fiyatları araştırılıyor! İşte 2023 08 Şubat fiyat listesi

BMW iX3 ÖZELLİKLERİ

Standart özellikli M Sport paketi ve arkadan çekişli aktarma organı sayesinde yeni BMW iX3 M Sport her zamankinden daha sportif görünüyor ve hissettiriyor. Aerodinamik unsurlar ve mavi vurgular, aracın elektrikli doğasını tam anlamıyla ortaya çıkarıyor. İster kısa ister uzun yolculuklar için 
- 285 mile* varan menzili ve 3,3 mil/kWh* elektrik tüketimiyle, yeni BMW iX3 M Sport her yol için idealdir.

 


Geri Dön