22 / 05 / 2024

Seyahat süresi 20 dakika kısalacak! Akdeniz ve İç Anadolu’yu birbirine bağlayacak

Seyahat süresi 20 dakika kısalacak! Akdeniz ve İç Anadolu’yu birbirine bağlayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Eğiste Hadimi Viyadüğü Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerini birbirine kesintisiz bir şekilde bağlayarak seyahat dakikasının 20 kısalacağını açıkladı.



EĞİSTE VİYADÜĞÜ ZAMAN VE SEYAHAT KONFORU SAĞLAYACAK

Mevcut iki şekilli yolun standartlarının ve bu kapsam dahilinde trafik, yol ve sürüş güvenliğinin çoğaltılması için yapılan Eğiste Hadimi Viyadüğü'nün tamamlanması ile mevcut yola göre yaklaşık olarak 4 bin 400 metre kısalma olmuş olacak. Eğiste Viyadüğü'nün tamamlanması ile Türkiye'nin kuzey-güney aksının önemli arterlerinden biri olan Konya-Hadim-Taşkent-Alanya güzergahında zaman, seyahat konforu ve sürüş emniyeti ile de yol standardı yükseltilecek, zamandan ve akaryakıttan tasarruf edilerek ülke ekonomisine önemli oranda katkı olacak" şeklinde konuştu.

"SEYAHAT SÜRESİ 20 DAKİKA KISALACAK"

Karaismailoğlu, Eğiste Hadimi Viyadüğü'nde üstyapı imalatlarının devam ettiğini dile getirerek, "Türkiye'nin en yüksek ayaklı köprüsünü inşa edip Toroslara adeta bir mühür vurmaktayız. Eğiste Viyadüğü'nün tamamlanması ile birlikte, seyahat süresi 20 dakika kısalmış olacak. Halkımızın gönlüne giden yolları; dağları tüneller ile derin vadileri viyadükler ile geçtik. Şehirlerimize transit geçişler ile nefes aldırdık” şeklinde konuştu.

Seyahat süresi 20 dakika kısalacak! Akdeniz ve İç Anadolu’yu birbirine bağlayacak

Seat Tarraco eylül ayı fiyatlarını görenler inanamadı! Her şeye zam geldi bir ona gelmedi! 11 Eylül 2022 fiyat listesi

2023’ün asgari ücretini ve emekli maaşını açıkladı! İlk rakam ondan geldi

Taşımacılıkta şok detay! Navlun fiyatlarında daha önce görülmemiş düşüş


Geri Dön