27 / 04 / 2024

Seyran Şehir Kayabaşı fiyatları!

Seyran Şehir Kayabaşı fiyatları!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

Seyran Şehir Kayabaşı fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Kayaşehir Seyran Şehir projesinde banka kredisi ile konut sahibi olma imkanı bulunuyor



İstanbul Avrupa yakasında Kayaşehir'de hayata geçirilen  Seyran Şehir  projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. Seyran Şehir Kayabaşı fiyatlarından önce projeden bahsedelim.


7 blok halinde yükselen Seyran Şehir projesinde toplam 220 adet konut bulunuyor. Projede yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Kayaşehir Seyran Şehir ödeme planı kapsamında banka kredisi ile kullanma imkanı bulunuyor. Projede yüzde 1 KDV imkanı bulunuyor. 

 

Seyran Şehir Kayabaşı fiyatları!

Seyran Şehir Kayabaşı fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL'den başlayıp 2 bin 800 TL'ye kadar yükseliyor.


Seyran Şehir Kayabaşı teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlendi. Seyran Şehir projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 daire tiplerinde tasarlandı. 


Kayaşehir Seyran Şehir nerede?


Seyran Şehir projesi Kayaşehir'de Kayabaşı Konutları'nın arasında yer alıyor. Projenin kuzey, güney, doğu ve batı kısımları Kayabaşı Konutları ile çevrili.


Makro-Akyapı Seyran Şehir telefon numarası: 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com


projeye sor



Geri Dön