02 / 05 / 2024

Seyran Şehir Kayabaşı Evleri!

Seyran Şehir Kayabaşı Evleri!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

Seyran Şehir Kayabaşı Evleri projesi Makro ve Akyapı tarafından inşa ediliyor. Önümüzdeki günlerde satışa çıkacak olan Seyran Şehir Kayabaşı Evleri projesinde konut ve ticari birimler bulunuyor...




Seyran Şehir Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayabaşı'nda hayata geçiriliyor.  Seyran Şehir  Kayabaşı Evleri projesi Makro İnşaat ile Akyapı işbirliğiyle inşa ediliyor.


Seyran Şehir Kayabaşı Evleri projesi 23 bin 170 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Seyran Şehir Kayabaşı Evleri projesinde konutlar ve ticari üniteler bulunuyor. Seyran Şehir Kayabaşı Evleri projesi 7 blok olarak tasarlandı.


Seyran Şehir Kayabaşı Evleri projesi 248 adet konut ve 66 adet ticari üniteden meydana geliyor. Seyran Şehir Kayabaşı Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Seyran Şehir Kayabaşı Evleri projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, yürüyüş parkuru, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Seyran Şehir Kayabaşı Evleri iletişim

Telefon: +90 850 228 70 71

Web: www.makroinsaat.com


projeye sor



Geri Dön