28 / 04 / 2024

Seyranşehir Kayaşehir ne zaman teslim?

Seyranşehir Kayaşehir ne zaman teslim?

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir bölgesinde hayata geçirilen Seyranşehir Kayaşehir ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılının Aralık ayında cevabı veriliyor...



Dairelerin; 121 metrekare ile 326 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Seyranşehir Kayaşehir ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Seyranşehir projesi; Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


Konutların satışlarına devam edilen Seyranşehir Kayaşehir ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2014 yılı sonunda deniliyor. Proje, 23 bin 170 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Seyranşehir Kayaşehir ne zaman teslim?


Seyran Şehir Kayaşehir projesinin sosyal donatı alanları içerisinde;  buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna yer alıyor. 


İçerisinde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Kayabaşı Seyranşehir projesinde banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. 


Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Seyranşehir Kayaşehir ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının Aralık ayında cevabı veriliyor. 


Seyranşehir Kayaşehir iletişim bilgileri

Telefon: 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön