28 / 04 / 2024

SGK, İstanbul, Ordu ve Kahramanmaraş'ta gayrimenkul satacak!

SGK, İstanbul, Ordu ve Kahramanmaraş'ta gayrimenkul satacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, İstanbul, Ordu ve Kahramanmaraş'ta bulunan 12 gayrimenkulü 12,8 milyon liraya satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller açık artırma usulü ile satılacak.



Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, İstanbul, Ordu ve Kahramanmaraş'ta bulunan 12 gayrimenkulü 12,8 milyon liraya satışa çıkardı. 


Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Mülkiyeti Kuruma ait gayrimenkullerin, Sosyal Güvenlik Kurumu Taşınmazlar Yönetmeliğinin 21, 22 ve 23 üncü maddelerine göre açık artırma usulü ile satışı yapılacağı duyuruldu. 


Yapılan açıklamada, "Kurumumuz 2886 Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp gayrimenkul satış ihalesini yapıp yapmamakta tamamen serbesttir. Satış ihalesi ile ilgili verilen bilgiler taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi mahiyetindedir. İhaleye katılmak isteyenler, taşınmazın İhale dokümanını, İdarenin adresinde bedelsiz olarak görebilir. Satın alınmak istenilen gayrimenkul için belirlenen Şartname satın alma bedeli; tahsilata yetkili bankalara "Sosyal Güvenlik Kurumuna ödeme yapma" talebiyle müracaatta bulunarak, "Beyana dayalı Tahsilat" menüsünden TCKN veya Vergi Numarası ile 1008 kodundan yatırılarak, Kurumun İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığının Adakale Sok. No.:30 Kızılay /  Ankara  adresinden alınması zorunludur" ifadelerinde bulunuldu.


Ordu Olay Gazetesi




Geri Dön