29 / 04 / 2024

sgk istanbul

sgk istanbul

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, İstanbul, Ordu ve Kahramanmaraş'ta bulunan 12 gayrimenkulü 12,8 milyon liraya satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller açık artırma usulü ile satılacak.

SGK'dan 3 ilde satılık 12 gayrimenkul! İhaleleri 17 Şubat'ta!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı; mülkiyeti SGK'ya ait olan 3 ilde 12 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 221 bin TL ile 78.8 milyon TL arasında değişiyor.

SGK'dan 3 ilde satılık 12 gayrimenkul! İhalesi 17 Şubat'ta!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı; mülkiyeti SGK'ya ait olan 3 ilde 12 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 221 bin TL ile 78.8 milyon TL arasında değişiyor.

SGK İstanbul ve Kocaeli'deki 36 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, İstanbul ve Kocaeli'de yer alan 36 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

SGK İstanbul'daki 37 adet gayrimenkulü satıyor!

SGK İstanbul Esenler ve Kadıköy’deki 37 adet konut, mesken ve dairesini açık artırmayla satıyor...

SGK, İstanbul, Ordu ve Kahramanmaraş'ta gayrimenkul satacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, İstanbul, Ordu ve Kahramanmaraş'ta bulunan 12 gayrimenkulü 12,8 milyon liraya satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller açık artırma usulü ile satılacak.

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Anadolu Ajansı'nın üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu ve bu yıl beşinci kez yapılacak olan İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 15-16 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Resim İstanbul'da fiyatlar 207 bin TL'den başlıyor!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde fiyatlar 207 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Resim istanbul 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor.

İstanbul, turizmde sanatla büyüyecek!

Zorlu Center AVM işbirliği ile hayata geçirilen dans projesi 'Spirit of Istanbul' 7 Ağustos'tan itibaren Zorlu Center PSM’de sahnede.Ahmet Zorlu, "New York ve Londra'dan sonra müzikallerin yeni adresiyiz” dedi.

Recep Bozlağan: 3'üncü havalimanı İstanbul'u havacılık merkezi yapacak!

İstanbul Araştırmaları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, 3'üncü havalimanı ile ilgili konuştu. Recep Boğazlağan, ' 3'üncü havalimanı istanbul'u havacılık merkezine dönüştürecek ' dedi.

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor!

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor. DDG’nin yetkilileri, tasarimini ustlendikleri 353 bin metrekarelik cok kullanim amacli projeleri Mall of Istanbul’un açılışı icin bu haftasonu Turkiye’ye geliyor.

Batman SGK İl Binası'nın temeli bu yıl içinde atılacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) II Müdürlüğü, halka daha iyi hizmet edebilmek için eski otogarın yerinde yeni yapılacak olan modern akıllı SGK il binasının temelinin atılmasını hedeflediklerini belirtti

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla hizmete açıldı!

Dünya çapında 105’i aşkın ülkede aktif olan ve küresel ölçekte çok hızlı bir büyüme gösteren Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla" açıldı...

Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul'un ilk Spa oteli oldu!

Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla” kentin gürültüsünden uzakta, İstanbul’un tatil tadındaki yeni şehir oteli olarak konumlandı.

Tekin Acar Mall of İstanbul şubesi hizmete açıldı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda Mall Of Istanbul Avm’de yeni mağazasını açtı. Bu mağazada 3-25 Mayıs tarihleri arası yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuluyor...

The İstanbul Edition turizmde engelleri kaldırıyor!

The istanbul Edition, turizm sektöründeki engelli istihdamını arttırmaya ve sektörde fırsat eşitliği yaratmaya yönelik sunduğu 'Turizmde Biz de Varız' adıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesinin ilk mezunlarını verdi...

sgk istanbul Haberi

sgk istanbul

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, İstanbul, Ordu ve Kahramanmaraş'ta bulunan 12 gayrimenkulü 12,8 milyon liraya satışa çıkardı. 


Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Mülkiyeti Kuruma ait gayrimenkullerin, Sosyal Güvenlik Kurumu Taşınmazlar Yönetmeliğinin 21, 22 ve 23 üncü maddelerine göre açık artırma usulü ile satışı yapılacağı duyuruldu. 


Yapılan açıklamada, "Kurumumuz 2886 Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp gayrimenkul satış ihalesini yapıp yapmamakta tamamen serbesttir. Satış ihalesi ile ilgili verilen bilgiler taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi mahiyetindedir. İhaleye katılmak isteyenler, taşınmazın İhale dokümanını, İdarenin adresinde bedelsiz olarak görebilir. Satın alınmak istenilen gayrimenkul için belirlenen Şartname satın alma bedeli; tahsilata yetkili bankalara "Sosyal Güvenlik Kurumuna ödeme yapma" talebiyle müracaatta bulunarak, "Beyana dayalı Tahsilat" menüsünden TCKN veya Vergi Numarası ile 1008 kodundan yatırılarak, Kurumun...