11 / 05 / 2024

SGK yeni hibe desteğini duyurdu! Aylık 3.984,44 lira ödenecek!

SGK yeni hibe desteğini duyurdu! Aylık 3.984,44 lira ödenecek!

SGK kadın istihdamını artırmak için bir çok projeyi hayata geçiriyor. SGK tarafından gelen son dakika haberine göre, Kadın istihdamını artırmak ve kayıt dışı kadın istihdamını önlemek amacıyla AB destekli “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” hayata geçirilecek.



SGK tarafından kadın istihdamını artırmak için birçok proje yürütülüyor. Bu süreçte yapılan son dakika duyurusuna göre kadın istihdamını artırmak ve kadın çalışanların kayıt dışı istihdamını önlemek amacıyla AB destekli "Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi" hayata geçirilecek.  Bu aşamada proje, ilk aşamada belirlenen 7 ilde uygulanacak. Söz konusu tutar 2022 yılı için 3 bin 984 lira 44 kuruş olacak. Proje, belirlenen kriterlere göre 7 ilde uygulanacak. Hal böyle olunca da konu ile ilgili detaylar yüz binlerce kadın işveren tarafından merak ediliyor. Peki hibe desteği için nereye ve nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön