19 / 05 / 2024

SGK'dan son dakika müjdesi geldi! Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kurlulara veriliyor! Sakın kaçırmayın!

SGK'dan son dakika müjdesi geldi! Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kurlulara veriliyor! Sakın kaçırmayın!

Sosyal Güvenlik Kurumu milyonlarca kişiyi ilgilendiren "Evlilik İkramiyesi, Ödeneği" ile gençlerin evlilik hazırlıklarının kolaylaştırıldığını açıkladı. Peki Evlilik İkramiyesi Ödeneği nasıl alınır? İşte merak edilen o soruların yanıtları...



Yazın gelmesiyle düğün sezonu açılırken, Sosyal Güvenlik Kurumu yaptığı duyuruda "evlilik ikramiyesi, ödeneği" ile gençlerin evlilik hazırlıklarının kolaylaştırıldığını açıkladı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Temmuz ayında memur, emeklilerle birlikte dul ve yetim aylıkları artış gösterecek. Söz konusu bu artışla beraber evlilik ödeneği de yükselmiş olacak.

SGK dan son dakika müjdesi geldi! Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kurlulara veriliyor! Sakın kaçırmayın!

Peki Evlilik İkramiyesi Ödeneği nasıl alınır? İşte merak edilen o soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön