01 / 05 / 2024

Sheraton Çeşme Oteli'nden New York tatili hediyesi

Sheraton Çeşme Oteli'nden New York tatili hediyesi

Sheraton Çeşme Oteli bu yaz 2 bin 200 TL verip 8 gece konaklayana 4 günlük New York tatili hediye edecek



Otelin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek 'işimiz hayal satmak' dedi 
Sheraton Çeşme Oteli sahibi İskender Dilek, 2007'den bu yana süren promosyon kampanyasında otelde kalanlara Avrupa şehirleri ve Dubai tatilinden sonra şimdi de New York tatili hediye ediyor. Sheraton Çeşme Otel'de 1 Haziran - 30 Ekim 2010 arasında ortalama 2 bin 200 TL verip 8 gece konaklayan herkes kampanya kapsamında 3 gece 4 günNew York tatili kazanacak. Avusturya Havayolları işbirliği ile yapılan kampanya kapsamında uçak bileti ile The Marmara Manhattan Oteli'nde konaklama bedava olacak. Kampanyaya katılanlar New York'ta tatil haklarını 1 Kasım 2010 ile 30 Haziran 2011 arasında istedikleri bir tarihte kullanabilecek. Avusturya Havayolları'nın Viyana aktarmalı uçuşu ile önce 1 gece Viyana Le Meridien Otel'de ardından New York'ta The Marmara Manhattan Otel'de konaklanacak. Kampanyaya Viyana Turizm ofisi ile New York Turizm ofisleri de destek veriyor. Sheraton Çeşme Oteli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, "Kampanyaları herkes düşük sezonda yaparken biz yüksek sezonda yapıyoruz. Çeşme'de 8 gün tatil bazıları için uzun olabilir. İsteyen bu tatili 4'er günlük 2 tatile bölerek yaparsa da aynı kampanyadan yararlanabilir" dedi. Dilek, işlerinin hayal satmak olduğunu söyledi.

Sırada Bangkok var
DİLEK, daha önce Roma, Milan, Prag, Amsterdam, Barselona ve Dubai kampanyalarına ilginin olduğunu söyleyerek New York'tan sonra sırada Bangkok ve Phuket olduğunu söyledi. Dilek bu şehirlere yapılacak promosyon için halen görüşmelerinin devam ettiğini de sözlerine ekledi. Dilek, "Biz iPod ve Chrysler hediyeli kampanyalar da yaptık. Bu kadar ilgi görmemişti" diye konuştu.

30 Nisan'a kadar rezervasyon
OTELİN geçtiğimiz yıl yaptığı Avrupa şehirleri ve Dubai hediyeli kampanyalarından 3 bin 500 işinin yararlandığını söyleyen Dilek, "Çeşme'nin sezonu yılda 7 hafta. Yüzde 90 yerli turist ağırlıklı çalışan bir otelimizi doldurmak için bu kampanyaları düzenliyoruz" dedi. Dilek kampanyadan yararlanmak için 30 Nisan'a kadar rezervasyon yaptırılması gerektiğini de hatırlattı.

'Amaç marka bilinirliğini artırmak'
AVUSTURYA Havayolları Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir, projeye dahil olmalarının nedenini Türkiye'deki marka bilinirliğini artırmak olarak açıkladı. The Marmara Manhattan Oteli Genel Müdürü Nur Ercan Mağden ise 'Sheraton Çeşme kampanya ile güzel bir talep yaratmaya çalışırken biz de aynı talepten faydalanalım istedik" dedi.
Dilek Taş/Sabah

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Çeşme'de kalana New York bedava

Sheraton Çeşme, The Marmara Manhattan'la yaptığı işbirliğiyle otelinde 8 gece konaklayanlara 3 gece 4 günlük New York tatilini hediye ediyor

Otelinde konaklayan misafirlerini daha önce Roma, Milano, Barselona gibi Avrupa şehirleriyle Dubai'ye tatile gönderen Sheraton Çeşme Oteli portföyüne dünyanın en gözde şehirlerinden biri olan New York'u ekledi. New York'tan sonra sırada Bangkok ve Phuket var.
Shereton Çeşme'de 1 Haziran-30 Ekim tarihleri arasında 8 gece konaklayanlar bu kampanyayla önce 1 gece Viyana'da lüks bir otel olan Le Meridien'de kalacak, ardından 3 gece 4 günlük New York tatili yapacak. New York'ta ise The Marmara'nın Manhattan‘daki lüks rezidans otelinde kalınacak.
Sheraton Çeşme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, ilgili dönemde otelde 8 gecenin ortalama maliyetinin kişi başına 2 bin 200 lirayı bulduğunu söyledi. Bu kampanyayla uçak bileti ve konaklama bedava olacak. Kampanyaya katılanlar New York'ta tatil haklarını 1 Kasım 2010-30 Haziran 2011 arasında kullanacak. Kampanya Avusturya Havayolları ile de işbirliğine gidiyor. Avusturya Havayolları'nın Viyana uçuşuyla Le Meridien'de 1 gece konaklanacak. Ertesi gün New York uçağıyla The Marmara Manhattan Otel'e transfer gerçekleşecek.
Kampanyaya Viyana turizm ofisi ile New York turizm ofisleri de destek veriyor. İskender Dilek, “Çeşme'de 8 gün tatil bazıları için uzun olabilir. İsteyen bu tatili 4'er günlük 2 tatile bölerse de aynı kampanyadan yararlanabilir” dedi.

Tanıtım için iyi fırsat
Projenin ortaklarından Avusturya Havayolları Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir marka bilinirliğini artırmak için bu kampanyanın içinde yer aldıklarını söyledi. The Marmara Manhattan Oteli Genel Müdürü Nur Ercan Mağden ise “Bu proje otelimizi Türk pazarında daha iyi tanıtma fikrini de beraberinde getiriyor” dedi.
Şükri Andaç/Milliyet


Çeşme'de kalana bedava New York

Sheraton Çeşme, erken rezervasyon yaptıran misafirlerini Amerika'nın New York kentine gönderecek. Sheraton Çeşme Hotel Başkan Yardımcısı İskender Dilek, bu yaz tatili için 1 Mart-30 Nisan arasında erken rezervasyon yaptırıp 1 Haziran-31 Ekim tarihleri arasında 8 gece Sheraton Çeşme'de konaklayan tüm misafirlerini, New York'a göndereceklerini söyledi.

Avusturya Havayolları işbirliği ile yapılan kampanya kapsamında uçak bileti ile The Marmara Manhattan Oteli'nde konaklama bedava olacak.

İLK DURAK AVUSTURYA

Sheraton Çeşme misafirleri önce Avusturya'nın başkenti Viyana'da Le Meridien Vienna'da 1 gece 2 gün konaklayacak, ardından New York'ta The Marmara Manhattan'da 3 gece 4 günlük tatiline devam edecek.

Kampanyanın tanıtımı için New York'ta düzenlenen toplantıda konuşan İskender Dilek, “Kampanyaya Viyana ile New York Turizm ofisleri de destek veriyor. Avusturya Turizm ofisi Viyana'da müze ve ulaşımda kullanılacak otobüs kartını bedava verecek. New York turizm ofisi de indirim yapacak” dedi.

8 GECE BÖLÜNEBİLECEK

Sheraton Çeşme'de 8 gece konaklamanın 2200 lira olduğunu kaydeden Dilek, erken rezervasyon süresini 30 Mayıs'a kadar uzattıklarını vurguladı. Dilek, “Kampanyalar düşük sezonda yapılır biz yüksek sezonda yapıyoruz. 8 geceyi bir anda kullanamayanlara tatillerini ikiye bölme olanağı sunuyoruz. Tatil günleri tam olarak belirlenemiyorsa sadece hangi ay gideceklerini belirtebiliyorlar. Yurtdışında tatil 1 Kasım 2010-3 Mayıs 2011 arasında kullanılabilecek” diye konuştu.

AMAÇ MARKA DEĞERİNİ ARTTIRMAK

Türkiye'deki marka bilinirliğini artırmak için kampanyaya dahil olduklarını belirten Avusturya Havayolları Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir, “Bu tür projelere dahil olmak marka değerimiz için anlamlı” dedi.

The Marmara Manhattan'ın Genel Müdürü Nur Ercan Mağden de “Sheraton güzel bir talep yaratmaya çalışırken biz de otelimizi Türk pazarında daha iyi tanıtalım istedik” diye konuştu.

750 KİŞİYE AMERİKAN RÜYASI YAŞATACAK

Fiyatı indirmenin her zaman otele zarar verdiğini ifade eden İskender Dilek şöyle konuştu: “Fiyatları indirmek yerine standartları bozmadan başka birşey vermek misafirleri daha mutlu ediyor. 2007'den beri otelimizde konaklayanlara Avrupa turları hediye ediyoruz. Geçen yıl bu kampanyalardan 3 bin 500 kişi yararlandı. Sırada Bangkok ve Phuket var. New York'a 750 kişi göndermeyi hedefliyoruz.”
Posta

2.200 liraya yazın 8 gece Çeşme, üstüne 1 gece Viyana+3 gece NY hediye

Amerika'ya göndermeye hazırlanıyor. Otelin yeni kampanyası dahilinde, bu yaz tatili için 1 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında Sheraton Çeşme'de erken rezervasyon yaptıran herkes, New York tatili kazanacak. Kampanya hakkında bilgi veren Sheraton Çeşme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, 1 Haziran - 31 Ekim tarihleri arasında 8 gece konaklayan tüm misafirlerine bir gecesi Viyana Le Meridien Otel'de kalan 3 gece 4 günü ise New York'ta The Marmara Manhattan Luxury Hotel'de olmak üzere 5 günlük bir tatil hediye edeceklerini söyledi. Dilek'i n verdiği bilgilere göre 1 gece Viyana, 3 gece de New York konaklamasının yanı sıra promosyon kapsamında Avusturya Hava Yolları ile gidiş dönüş uçak biletleri de hediye ediliyor. SPA, masaj hediyelerinin artık sıradan olduğunu vurgulayan Dilek, 'Bizim hediyemizin maliyeti, Çeşme Sheraton'da yapacağınız tatile ödeyeceğiniz paradan daha yüksek. Erken rezervasyon ile yüksek sezonda Çeşme Sheraton'da kahvaltı ve akşam yemeği dahil 8 gece kalmanın fiyatı 2 bin 200 lira. Yani misafirlerimiz toplam 2 bin 200 lira ödeyerek hem 8 günlük yaz tatili yapacak. Hem bir gece Viyana'da kalıp, ücretsiz şehir içi ulaşım imkanından faydalanacak hem de New York'a uçup, burada 3 gece 4 gün The Marmara Manhattan'da konaklayacak' diye anlattı. Misafirlerine tatil hediye etmeye devam edeceklerini belirten Dilek, 'Sırada Bangkok var' dedi.

Amerika uzak diyene Milano, Prag, Roma
NEW York tatiline alternatif olarak Sheraton Çeşme'nin geliştirdiği bir diğer promosyon da Avrupa seyahatini içeriyor. Buna göre Çeşme Sheraton'da aynı tarihler arasında toplam 1.650 liraya, 6 gece konaklayan misafirler, yine uçak biletleri dahil olmak üzere, önce Viyana Le Meridien'de 2 gece 3 gün ardından da Barselona, Milano, Roma, Prag ya da Zürih şehirlerinden birinde 2 gece 3 gün konaklama hediyesi kazanacak.

3.500 kişiyi Avrupa'ya yolladı
SHERATON Çeşme olarak, 2 yılda 3 bin 500 kişiyi Avrupa'ya yolladıklarını hatırlatan İskender Dilek, 'Hediye tatillerimiz sayesinde Çeşme'nin 7 hafta olan sezonunu uzatmış oluyoruz. Geçen sene yıllık ortalama doluluğumuz yüzde 63 seviyesinde gerçekleşti' diye konuştu. Bu sayede erken rezervasyon oranlarını da artırdıklarını ifade eden Dilek, 'Geçen yıl tatil promosyonumuzla bir önceki yıl 50-60 oda seviyesinde olan erken rezervasyon rakamımızı 475'e çıkardık' diye konuştu. Dilek, Amerika kampanyasından ise 1250-1500 kişinin faydalanmasından beklediklerini sözlerine ekledi.
Şenay KÖŞDERE/Akşam


Geri Dön