15 / 05 / 2024

Sheraton İstanbul Ataköy, bayrama özel fırsat sunuyor

Sheraton İstanbul Ataköy, bayrama özel fırsat sunuyor

İstanbul'un kalbindeki en yeni beş yıldızlı otel Sheraton İstanbul Ataköy bayramı İstanbul'da geçirmek isteyenler için şehir içinde Resort keyfi yaşatıyor



Starwood'un en yeni parlayan yıldızı Sheraton İstanbul Ataköy, hazırlamış olduğu Bayram Paketi ile yazın son günlerinde kazançlı ve bol aktiviteli bir tatil vaad ediyor. Bayram süresince 18-22 Eylül 2009 tarihlerinden birinde Sheraton İstanbul Ataköy'ün misafiri olan konuklar bu paketin avantajlarından yararlanabiliyor.

Paket içerisinde, öğleden sonra saat 4'de çıkış imkânı, muhteşem çeşitleriyle açık büfe kahvaltı, Açık Havuz, Spa, Kapalı Havuz ve Fitness ücretsiz olarak konaklayan misafirlere sunuluyor.

Muhteşem deniz manzaralı Deluxe odalarda Tek veya Çift kişi fiyatı KDV ve Kahvaltı dahil 145 Euro, 0-6 yaş arası çocuk ücretsiz, 7-12 yaş çocuk 40 Euro.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Starwood'un en yeni parlayan yıldızı...

Starwood otel zincirleri arasında son dönemdeki örnek yatırımlardan biri olan ve farklı bir anlayış ile inşa edilen Sheraton İstanbul Ataköy Hotel kompleksi, iş toplantıları, davet, yemek ve çeşitli organizasyonlar için balo salonları, toplantı odalarının yanısıra, dünya mutfaklarına farklı bir bakış açısı getiren restoranları ile geniş bir hizmet yelpazesine de sahip. Bünyesinde yer alan SPA, fitness center ile şehir otelciliğine bir farklılık getirerek İstanbul'un kalbinde resort konforu sunan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, dünya standartlarıyla Türkiye'nin ihtiyaçlarını buluşturuyor.  

Rezervasyonlarınız için: 0212  413 06 00

[email protected]


Geri Dön