29 / 04 / 2024

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel düğün seçenekleri sunuyor

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel düğün seçenekleri sunuyor

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, hayali kurulan peri masalı  gibi bir düğün için çiftlere unutulmaz, eksiksiz ve benzersiz bir kutlama sunuyor



Hayattaki en anlamlı güne hazırlanırken, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel muhteşem atmosferi ve profesyonel ekibi ile birlikte düğün sahipleri için en ince ayrıntıya kadar düşünüyor. Çiftler  ``Sonsuza kadar Evet'' derken,  kusursuz ambiyansı ile gelin ve damatla birlikte misafirlerini de akıllarından çıkmayacak bir gece bekliyor.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'de Yaz - Kış Düğün Seçenekleri...

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'de Yaz veya Kış düğünü yapmak isteyen her çifte öncelikli olarak düğün günü servis edilecek yemekler için menü tadımı düzenliyor. Menülerden seçecekleri yemekler tek tek sunuluyor. Sonra sırasıyla menü kartlarından pasta seçimine kadar en küçük detay göz önüne alınarak hizmet veriliyor.

Kış sezonu için 500 kişi kapasiteli  Grand Balo salonu,  yaz sezonu için havuzbaşında 1500 kişiye kadar kapasitesi olan deniz manzaralı düğün platformu ile Sheraton Ataköy İstanbul Hotel,  yeni evlenecek çiftlere istekleri doğrultusunda alternatifler  sunuyor.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'de düğününü yapan çiftler o geceyi modern ve panoramik deniz manzaralı Balayı suitinde geçiriyorlar. Ertesi gün açık büfe kahvaltı ise yeni evli çiftlere özel olarak hazırlanıyor.


Geri Dön