01 / 05 / 2024

Siemens 14 kişilik solo bulaşık makinesi ne kadar? İşte Siemens 14 Mart 2023 fiyat listesi 

Siemens 14 kişilik solo bulaşık makinesi ne kadar? İşte Siemens 14 Mart 2023 fiyat listesi 

Kalabalık bir aileyiz diyenler, Siemens iQ500 Solo 60 cm Inox Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler sizler için araştırdık. İşte haberin detayları..



Siemens 14 kişilik solo bulaşık makinesi ne kadar? İşte Siemens 14 Mart 2023 fiyat listesi 
Kalabalık ailelere hitap eden Siemens solo bulaşık makinesi VarioDrawer adını verdiği 3. çekmecesiyle ilave doldurma kademesi sunar. Özel tasarımı sayesinde, yalnızca çatal bıçak takımınız için değil aynı zamanda kepçe, salata kaşığı ve espresso bardakları gibi küçük mutfak eşyalarını da koymanızı sağlar.

Solo bulaşık makinesi toplamda 14 kişilik servis takımına yer verir. Siemens, bir bulaşıkta tükettiği sadece 6,7 litre su ile hem tasarruflu hem de çevreci bir makine olmayı başarıyor. Siemens bulaşık makinenizi Home Connect uygulaması ile bulaşık makinenizi nerede olursanız olun, istediğiniz zaman çalıştırmanızı, program ve seçenekleri kolayca seçip aktifleştirmenizi sağlıyor.

Siemens bulaşık makinesi eşyalarınızı sığdırabilmeniz için alternatif sunar. Sepetin üst tarafında bulunan özel düğmeye bastığınız zaman üst sepetin yüksekliği üç kademede kolayca ayarlanabilir. Bu sayede büyük tencere ve tabaklar konulup rahatça boşaltılabilir.

Siemens iQ500 Solo Bulaşık Makinesi'nde yer alan autoProgramme düğmesi basıldıktan sonra, aquaSensor teknolojisi suyun ne kadar kirli olduğunu; ne zaman ne kadar temiz su eklendiğini ve bulaşık yıkama sıcaklığını özenle kontrol eder. Ona göre kendini programlar ve yıkar. Sizde bu sayede bulaşıkları en temiz haliyle kullanırsınız.

Peki Siemens bulaşık makinesinde bulunan HygienePlus fonksiyonu ve AquaStop emniyet sistemi ne işe yarıyor? 


Geri Dön