02 / 05 / 2024

Siemens Ev Aletleri yeni tek kapılı buzdolabını tanıttı!

Siemens Ev Aletleri yeni tek kapılı buzdolabını tanıttı!

Düşük enerji tüketimi ile dikkat çeken buzdolabı ve derin dondurucu bir arada, kombine kullanılabilmesi özelliği ile yer tasarrufu ve estetik görünüm açısından önemli bir avantaj sunuyor...




Siemens Ev Aletleri yeni KS36VAI31 tek kapılı buzdolabı ile GS36NAI31 noFrost çekmeceli derin dondurucusunu sundu. A++ sınıfnda, düşük enerji tüketimi ile dikkat çeken buzdolabı ve derin dondurucu bir arada, kombine kullanılabilmesi özelliği ile yer tasarrufu ve estetik görünüm açısından önemli bir avantaj sunuyor.  


Siemens Ev Aletleri kombine kullanılabilen yeni KS36VAI31 tek kapılı buzdolabı ve GS36NAI31 noFrost çekmeceli derin dondurucusu ile tasarım ve ergonomi konusunda fark yaratıyor. Üstün teknolojik özellikleri ve sağladığı enerji tasarrufunun yanı sıra yeni Siemens buzdolabı ve NoFrost çekmeceli derin dondurucunun kombine edilebilmesi, mutfaklarda hayatı daha da kolaylaştırıyor. 


Yeni Siemens KS36VAI31 tek kapılı buzdolabı, A++ sınıfı ile üst düzeyde enerji tasarrufu sunuyor. 348 litrelik geniş iç hacmi ile dikkat çeken buzdolabı inox easyClean özelliği ile kolay temizlenebiliyor. Dikey yapay kolu ve LED iç aydınlatma hem kullanım kolaylığı, hem de tasarım açısından önem taşıyor. Buzdolabının iç malzemelerinde metal uygulamalar bulunuyor.


Siemens KS36VAI31, konforlu ve güvenli bir kullanım için zengin bir donanıma sahip. touchControl- Electronic özelliği ile elektronik sıcaklık ayarı sağlanırken, vitaControl akıllı sensörler sayesinde içerde sabit sıcaklık elde ediliyor. Süper soğutma sisteminin de bulunduğu buzdolabında akustik kapı alarmı güvenli bir kullanım sunuyor.


Siemens KS36VAI31'in nem kontrollü hydroFresh çekmecesi ile teleskobik raf sistemli şeffaf sebzeliğinde meyve ve sebzeler iki kat daha uzun süre taze kalabiliyor. flexShelf raflarla buzdolabının içinde esnek alanlar yaratılabiliyor. Her zaman istenen yüksekliğe ayarlanabilen kapı rafı easyLift, çekilebilen, kolay ulaşılabilinen, kolay temizlenebilen cam raflar ve flexShelf özelliği, buzdolabının kullanım kolaylığı sunan diğer özellikleri. Siemens KS36VAI31 348 litre ile geniş bir soğutucu bölmesine sahip.

 


Geri Dön