29 / 04 / 2024

Siemens’in en sevilen bulaşık makinesi ne kadar? Siemens 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siemens’in en sevilen bulaşık makinesi ne kadar? Siemens 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siemens, bir bulaşıkta tükettiği sadece 6,7 litre su ile hem tasarruflu hem de çevreci. Siemens’in en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Siemens iQ500 Solo İnox bulaşık makinesi şimdi uygun fiyatlarla sizi bekliyor? İşte Siemens iQ500 Solo İnox 20 Eylül 2022 fiyat listesi…



Siemens VarioDrawer adını verdiği 3. çekmecesiyle ilave doldurma kademesi sunar. Özel tasarımı sayesinde, yalnızca çatal bıçak takımınız için değil aynı zamanda kepçe, salata kaşığı ve espresso bardakları gibi küçük mutfak eşyaları için de yer açıyor. Artık alt sepette çatal bıçak sepeti olmadığı için, toplamda 14 kişilik servis takımına yer var.

Siemens bulaşık makinenizi Home Connect uygulaması ile bulaşık makinenizi nerede olursanız olun, istediğiniz zaman çalıştırmanızı, program ve seçenekleri kolayca seçmenizi sağlar. Bu sayede tabaklarınızı tam ihtiyacınız olduğu anda hazır olarak bulabilirsiniz.

Siemens’in en sevilen bulaşık makinesi ne kadar? Siemens 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Teknolojik dünyası sürekli ilerlemektedir. Adım adım daha fazla cihaz daha bağlantılı ve akıllı hale geliyor. Wi-Fi özellikli Siemens ev aletleri ve Home Connect ile bu gelişme nihayet evinize taşınıyor. Wi-Fi özellikli cihazların, akıllı yazılımların ve çok çeşitli seçenekler sunar. Bazıları iş yükünü hafifletirken, hepsi günlük hayatı hiç olmadığı kadar verimli ve konforlu hale getiriyor. Ve beğendiğiniz şeylere daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Sepetin üst tarafında bulunan özel düğmeye basılırsa, üst sepetin yüksekliği üç kademede kolayca ayarlanabilir. Bu, özellikle büyük tencereler ve tabaklar söz konusu olduğunda, makineyi doldurmayı ve boşaltmayı çok daha pratikleştirir.

autoProgramme düğmesine basıldıktan sonra, aquaSensor teknolojisi suyun ne kadar kirli olduğunu; ne zaman ne kadar temiz su eklendiğini ve bulaşık yıkama sıcaklığını kontrol eder. Ona göre kendini programlar. Bulaşıklarınız en temiz haliyle kullanırsınız.

Siemens’in en sevilen bulaşık makinesi ne kadar? Siemens 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

 HygienePlus fonksiyonu bulaşık yıkamak için idealdir. Son durulama sırasında, ısı yaklaşık 10 dakika boyunca 70°C'de sabit tutulur, bakteri ve mikropların %99,99'unu yok eder.

Siemens sahip olduğu antiFingerprint özelliği ile, paslanmaz çelik üzerindeki rahatsızlık veren parmak izlerine son veriyor.

Bulaşık makinesinin sahip olduğu aquaStop emniyet sistemi, su hortumunda hasar veya makinedeki sızıntı gibi her türlü su hasarını önler. Siemens, bu güvenceyi bulaşık makinenizin kullanım ömrü boyunca garantiler.

Peki, Siemens iQ500 Solo İnox Bulaşık Makinesi ne kadar? Siemens iQ500 Solo İnox Bulaşık Makinesi kaç TL? İşte, Siemens iQ500 Solo İnox Bulaşık Makinesi 20 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön