29 / 04 / 2024

Sıfır km Mercedes-Benz GLA’nın fiyatı ne kadar oldu? İşte Mercedes-Benz GLA, 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Sıfır km Mercedes-Benz GLA’nın fiyatı ne kadar oldu? İşte Mercedes-Benz GLA, 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Mercedes-Benz GLA’nın 2023 Şubat ayı fiyat listesi açıklandı. Peki Mercedes-Benz GLA’nın fiyatı ne kadar oldu? İşte Mercedes-Benz GLA, 16 Şubat 2023 fiyat listesi…



Artan döviz kuru, yüksek enflasyon gibi sebeplerle bir süredir otomobil fiyatları yükselişte. En pahalı otomobil markalarından birisi de Mercedes. Fakat buna rağmen Mercedes markalı araçlara yine de her ay zam gelmeye devam ediyor. 

Şubat ayında da bu durum değişmedi ve sıfır km Mercedes modellerinin fiyatı bir kez daha yükseldi. Peki Mercedes-Benz GLA’nın fiyatı ne kadar oldu? Mercedes-Benz GLA’nın özellikleri ve 2023 Şubat ayı fiyat listesi…

AMG tasarım konsepti, Mercedes-Benz GLA'nın çekici ve sportif görünümüne güç katıyor. Alçaltılmış ve dinamizm açısından uyarlanmış yürüyen aksam, sürüş deneyimini renklendiriyor. Krom kaplamalı pinleri ile elmas görünümlü radyatör ızgarası ise öne çıkıyor.

Sıfır km Mercedes-Benz GLA’nın fiyatı ne kadar oldu? İşte Mercedes-Benz GLA, 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

GLA’nın iç kısmında yolcuları, sportif ayrıntılara ve çekici donanımlara sahip geniş bir alan karşılıyor. En iyi oturma konforuna sahip spor koltuklar; zarif Nappa deri kaplı, alt tarafı düzleştirilmiş spor direksiyonun arkasında görenleri etkilemeyi başarıyor.

GLA'da yer alan Sürüş Yardım Paketi; hız uyarlamalarında, manevralarda, şerit değişimlerinde ve çarpma tehlikelerinde dahi duruma uygun olarak kullanıcıya destek sağlıyor.

Aktif fren yardımcısı, yolcuları arkadan çarpmalı kaza risklerine ve ayrıca karşıdan karşıya geçen yayalara ve bisiklet sürücülerine karşı uyarıyor ve acil durumlarda otonom bir acil frenleme yapıyor. GLA’daki Park Paketi, 360 derece kamera ile park yerine girerken, park yerinden çıkarken ve ayrıca manevra yaparken sürücüye yardımcı oluyor.

Peki Mercedes-Benz GLA'nın teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz GLA'nın teknik özellikleri ve  16 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön