10 / 05 / 2024

Sıfır telefon fiyatları yükselince ikinci ele olan eğilim iki kat arttı!

Sıfır telefon fiyatları yükselince ikinci ele olan eğilim iki kat arttı!

Tüketicilerin cep telefonu alma tercihlerini belirleyen araştırma sonuçlarına göre bu yıl yenilenmiş telefon alma eğiliminde geçen seneye göre iki kata yakın artış oldu. Türkiye’yi yenilenmiş telefonla tanıştıran EasyCep, peşin fiyatına 12 ay taksit ve 12 ay garantiyle satış yapıyor.



Sıfır telefon fiyatları yükselince ikinci ele olan eğilim iki kat arttı!

ESKİ TELEFONLAR KULLANIMA KAPANIYOR

Kişisel Verileri Koruma Kanunu’na uyumlu olarak çalışan yenileme merkezleri, elden çıkarılan eski telefonlardaki fotoğraf ve verilerin kötü amaçlı kişilerin eline geçmesini önlüyor. Araştırmada, tüketicilerin yüzde 28’inin eski telefonlarını yedekte durması için sakladığını ortaya koydu. Ancak yeni düzenlemeye göre, artık 1 yıl boyunca sinyal alınmayan cihazlar BTK tarafından iletişime kapatılacak. Düzenleme 1 Ocak 2024’de yürürlüğe girecek.

EasyCep, eski telefonlar için resmi sitesinden anında teklif verebiliyor. Ya da talep halinde kapılarına gelen kuryeye eski cihazlarını teslim edip ödemelerini alabiliyorlar.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön