29 / 04 / 2024

Şık görünüm  ve cömert donanımı ile Seat Arona! ÖTV'siz tasarlanmış düzenlemeleri kaçırmayın

Şık görünüm  ve cömert donanımı ile Seat Arona! ÖTV'siz tasarlanmış düzenlemeleri kaçırmayın

Rakiplerinin çoğundan daha konforlu, pratik ve çekici olan Arona, küçük SUV pazarındaki en iyi çok yönlü araçlardan biridir ve mükemmel benzinli motor yelpazesi onu dizelden kaçınmak isteyenler için mükemmel bir seçim haline getirir. 06 Nisan 2023 fiyat listesi



SEAT Arona, SEAT'ın orta boy SUV'si ile aslında ana bileşenlerinden hiçbirini paylaşmıyor ; aslında dördüncü nesil Ibiza ile aynı platforma dayanıyor . 

Ve bu, rahatlığa değer veren ve performans ve kullanımdan daha çok değer verenler için iyi bir haber.

Arona pürüzsüz ve sürüşü tahmin edilebilir, sürüş kalitesi de mükemmel. Sert süspansiyonlu ve 18 inç jantlı daha sportif modeller bile engebeli yollarda rahat hisseder. Rahatsız edici tek alan rüzgar gürültüsünün bolluğu; isteğe bağlı tavan raylarını takın ve sorun otoyol hızlarında oldukça belirgin hale gelir. 

Bununla birlikte, SEAT Arona tüm temel özellikleri doğru bir şekilde alır. Boyut olarak Juke  ve  Captur'a benziyor (4138 mm uzunluk ve 1780 mm genişlik) ancak şık bir kayar arka sıranın olmaması, bagaj alanının 400 litre ile sınırlı olduğu anlamına geliyor. Bu, bir Volkswagen Golf'te elde ettiğinizden daha fazla , arka koltuklarda iki yetişkini uzun bir yolculukta konforlu bir şekilde taşımak için bol miktarda baş ve diz mesafesi   varken .

Şık görünüm  ve cömert donanımı ile Seat Arona! ÖTV siz tasarlanmış düzenlemeleri kaçırmayın

Gösterinin yıldızı üç silindirli 1.0 TSI olan SEAT Arona, en iyi benzinli motorla çalışır. Otoyolda sadece pürüzsüz ve sessiz olmakla kalmıyor, aynı zamanda resmi bir 57.6mpg vaat ediyor, bu da artık düşük yakıt maliyetleri söz konusu olduğunda dizel varsayılanına ihtiyacınız olmadığı anlamına geliyor. Çoğu motor, manuel veya
 DSG otomatik şanzımanlarla sunulur. 

Şık görünüm ve cömert donanımı ile Seat Arona! ÖTV'siz tasarlanmış düzenlemeleri kaçırmayın


Geri Dön