15 / 05 / 2024

Şık görünüm  ve cömert donanımı ile Seat Arona! ÖTV'siz tasarlanmış düzenlemeleri kaçırmayın

Şık görünüm  ve cömert donanımı ile Seat Arona! ÖTV'siz tasarlanmış düzenlemeleri kaçırmayın

Rakiplerinin çoğundan daha konforlu, pratik ve çekici olan Arona, küçük SUV pazarındaki en iyi çok yönlü araçlardan biridir ve mükemmel benzinli motor yelpazesi onu dizelden kaçınmak isteyenler için mükemmel bir seçim haline getirir. 06 Nisan 2023 fiyat listesi



Rakiplerine göre oldukça pahalı görünse de Arona, standart olarak birçok donanımla geliyor. Temel SE modellerinde bile 17 inç alaşım jantlar, iki tonlu metalik boya, LED gündüz farları ve temel renkli dokunmatik ekran bulunur. SE Technology donanımı, bir cep telefonu için navigasyon ve tam bağlantı bağlantısının yanı 
sıra park sensörleri ve daha büyük bir bilgi-eğlence ekranı ekler. Yalnızca sportif stil veya konforlu iç mekanlar isteyenlerin FR veya Xcellence özellikleri için daha fazla harcama yapması gerekecektir. 

Şık görünüm  ve cömert donanımı ile Seat Arona! ÖTV siz tasarlanmış düzenlemeleri kaçırmayın 

Liste fiyatı bir yana, Arona'nın çok yönlü en iyi kompakt geçitlerden biri olduğunu düşünüyoruz. Captur'dan daha konforlu ve Juke'tan daha pratik olan SEAT'ın ikinci crossover'ı, Volkswagen destekli otomobil üreticisi için bir başka başarı öyküsü. Aslında gerçek bir rakip bulmak için T-Roc'a bakmanız gerekir . Ancak, rozet züppeliği bir yana, SEAT'ın her seferinde değer kazandığını düşünüyoruz. 

SEAT ARONA 06 NİSAN 2023 FİYAT LİSTESİ

1.0 EcoTSI 95 HP       Style       720.000 TL

1.0 EcoTSI 110 HP DSG  Style       785.000 TL

1.0 EcoTSI 110 HP DSG  Xperience   835.000 TL

 

Kaynak: seat.com.tr

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 06 Nisan 2023 tarihinde saat 02:10'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.25 Türk Lirası, euro 21.06 Türk Lirası, altının gramı ise 1250 Türk Lirası değerinde.

Mükemmelliğe ayarlanmış Kia Cerato ile tanışın! Cerato'nun Nisan zammı merak ediliyor

Honda CRV Nisan ayı fiyatları merak ediliyor! İşte 06 Nisan 2023 fiyat listesi

Aile arabası arıyorsanız Ford Focus'u arıyorsunuz demektir! Nisan zammı ne kadar oldu?


Geri Dön