28 / 04 / 2024

Şile'de kaçak konteynerle mücadele devam ediyor!

Şile'de kaçak konteynerle mücadele devam ediyor!

İstanbul'un Şile ilçesinde hazine arazilerine kurulan kaçak konteyner ve prefabrik evlerin sökümü devam ediyor. 



Şile Belediye Başkanlığı ekipleri, Şile’nin Ağva bölgesinde ilçeye kamyon ve TIR’larla getirilen kaçak konteyner ve prefabrik evleri sökmeye devam ediyor. Sözcü'de yer alan habere göre; 17 günlük sokağa çıkma yasağında gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Bu kapanmayı fırsat bilip bölgeye konteyner ev kurmak isteyen vatandaşlar zabıtayla karşılaştı. 

Şile de kaçak konteynerle mücadele devam ediyor!

Zabıta ekipleri TIR ile getirilen konteynırlara el koydu gerekli işlemler sonrasında kaçak konteynırları ilçe dışına çıkardı. Konuya ilişkin açıklama yapan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Özellikle son zamanlarda, pandemiden sonra bölgemiz malum doğal dokusu itibariyle cazibe merkezi haline geldi. Ama bu tür kaçak yapılara asla müsaade etmiyoruz. Tüm ekip arkadaşlarım gece gündüz demeden, bayram demeden sahada adeta bu fırsatçıların peşinde ve bu fırsatçılara kesinlikle izin verilmeyecek” dedi.

Diğer yandan Şile Otobanı üzerinde TIR üzerinde ilçeye izinsiz getirilen kaçak ahşap prefabrike takılan soba da görüntülendi. Soba borusu ormanlık alanlarda olası soğuk ve serin akşamlar için alınan tedbir olarak değerlendirildi.

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!


Geri Dön