07 / 05 / 2024

Siltaş Yapı'dan 2022'de yeni proje atağı!

Siltaş Yapı'dan 2022'de yeni proje atağı!

İnşaat sektörünün 2021 senesini değerlendiren Siltaş Yapı, 2022 yılı için hayata geçirmeyi planladığı hedeflerini açıkladı.



İnşaat sektörü 2020 senesinde ortaya pandeminin etkisiyle büyük bir daralma yaşadı. 2021 senesinin ikinci yarısından sonra salgına karşı konulan kısıtlamaların ortadan kalkmasıyla inşaat sektöründe normalleşme sürecine geçildi.

Döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar ve yükselen maliyetler konut satışlarında düşmeye sebep olduysa da 2021 senesi inşaat sektörü için toparlanma senesi olarak kayıtlara geçti. İş hayatında 40 yılı aşan geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler tasarlayan Siltaş Yapı 2021 senesinde mevcut projelerinin satışı ve sektördeki konumunu korumayı başardı.

İnşaat sektörün 2021 senesini değerlendiren Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, 2022 yılına yönelik hedeflerini açıklayarak gelecek dönemde yeni projelere imza atacaklarının bilgisini verdi.

Siltaş Yapı dan 2022 de yeni proje atağı!

"Sektör normalleşme sürecinde, 2022’den umutluyuz"

2021 senesinde mevcut proje satışlarının yapıldığını belirten Murat Özdemir; “2021 yılında bir önceki yıla kıyasla sektör bazında normalleşme süreci hızlandı. Ancak döviz kurlarında yaşanan yükseliş maliyetleri artırarak tüm sektörleri olduğu gibi inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi. Yaşanan tüm etkenlere rağmen Türk inşaat sektörüne olan inancımız tam. 2022’de sektör adına umutluyuz. Siltaş Yapı olarak bu dönemde biz mevcut projelerimizin satışına odaklandık. Yanı sıra bir süredir gündemimizde olan yeni projelerimizin altyapı çalışmalarını hızlandırdık. 2022 yılında yeni projelerimiz en önemli önceliğimiz olacak.” diye konuştu.

Siltaş Yapı dan 2022 de yeni proje atağı!

"İnsan odaklı ve kente değer katan yapılar inşa ediyor"

Siltaş Yapı olarak 40 yıla aşkın süredir inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerine dikkat çeken Özdemir, “İnsan odaklı ve kente değer katan yapılar inşa eden bir şirket olarak bugüne kadar ağırlıklı olarak; Pendik, Kartal, Maltepe aksında iş merkezlerinin yanı sıra Siltaş Nova Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Teras Park, Siltaş Safir Park, Siltaş Flora Park ve Siltaş Marina gibi çok sayıda yeni nesil konut projesini hayata geçirdik. Son projemiz olan Siltaş Marina, İstanbul’un hızla değerlenen bölgelerinden Pendik’in sahil şeridinde marinanın karşısında konumlanıyor. 2022 yılında da yine bulunduğu bölgeye değer katacak yeni projelerimize adım atacak olmanın heyecanı içindeyiz.” şeklinde konuştu.

Konut projeleri Deprem Yönetmeliği’ne uygun olarak yapılmalı!

 


Geri Dön