10 / 05 / 2024

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..



Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Başaran, halen hukuk alanında dışarıdan Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. şirketine danışmanlık hizmeti vermeye devam etmektedir. Simhan Savaşçın Başaran, 41 şirketi bünyesinde barındıran önemli bir sanayi grubu olan Eczacıbaşı Topluluğu'nun baş hukuk müşaviridir. 

Eczacıbaşı Topluluğu gruba yedi yıl önce katılmış ve o zamandan beri grup şirketlerinin ihtiyaçlarına daha iyi yanıtlar verebilmek için hukuk alanında departmanını genişletmiştir. Savaşçın Başaran, ağırlıklı olarak birleşme ve satın almalarla ilgileniyor ve kariyerini belirleyen birçok başarıya imza atmıştır. 

Savaşçın Başaran, uluslararası tahkim konulu konferanslara panel konuşmacısı olarak katılarak pazar lideri hukuk bilgisini sergilemiştir. Sonuç olarak Simhan Savaşçın Başaran Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğini yapmaktadır. 

İsmail Çataklı Kimdir? 

Sezgin Yılmaz kimdir?

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön