28 / 04 / 2024

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu satışta! Kasım ayına özel 3 milyon 800 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu satışta! Kasım ayına özel 3 milyon 800 bin TL indirim fırsatı!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Boulevard Çankaya

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları başladı. Projede Kasım ayına özel olarak 3 milyon 800 bin TL indirim imkanı sağlanıyor.



Sinpaş imzası taşıyan Boulevard Çankaya projesinin Manzara Bloğu'nda satışlar başladı.  Ankara  Çankaya'da hayata geçirilen Boulevard Çankaya projesinde toplam 364 adet konut bulunuyor.

Yeni bloğun satışlarının başladığı Sinpaş Boulevard Çankaya projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Söz konusu proje 4 blok olarak yükseliyor.

Blokların 15 ve 30 katlı olarak tasarlandığı Sinpaş Boulevard Çankaya projesinin Manzara Bloğu'nda 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. 

Peki Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun teslimleri ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu ile ilgili detaylar....

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu satışta! Kasım ayına özel 3 milyon 800 bin TL indirim fırsatı!

3 oda 1 salon dairelere yer verilen Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nda fiyatlar 13 milyon 100 bin TL'den başlarken, söz konusu projede peşin alımlara özel olarak 3 milyon 800 bin TL indirim yapılıyor ve satış fiyatı 9 milyon 300 bin TL'ye iniyor. Bu indirim kampanyası Kasım ayının son gününe kadar geçerli olacak.

Teslimlerin 2024 yılının Mayıs ayında yapılacağı Sinpaş Boulevard Çankaya'nın Manzara Bloğu sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor.  Söz konusu projenin sosyal alanları arasında cam kütüphane, otopark, kapalı yüzme havuzu bulunuyor.

24 ay vade imkanı da sağlanan Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi, Turan Güneş Bulvarı, İlkbahar Mah. Galip Erdem Caddesi'nde yükseliyor.

Web: https://www.sinpasboulevard.com/cankaya/
Telefon: 444 1974

Sinpaş'tan 4'üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin yapı ruhsatı iptali davalarında son durum ne? 

Sinpaş GYO 2023 yılının üçüncü dönemindeki toplam varlığı 21.856 milyar TL!


projeye sor



Geri Dön