02 / 05 / 2024

Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi Ekim 2022!

Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi Ekim 2022!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat...



Sinpaş Boulevard Sefaköy projesi, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Gültepe Mahallesi, Şehit Özgür Güven Caddesi'nde hayata geçiriliyor. 18 bin 584 metrekare arsa alanına sahip projede, 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar değişen konut tipleti bulunuyor. Projedeki 1+1'lerin büyüklükleri 80, 2+1'lerin büyüklükleri ise 126 metrekare. 

Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi Ekim 2022!

Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde balkonlu, teraslı ve bahçeli daire tipleri bulunuyor. Projede yer alan konutların 24 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor. Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinin toplam alanı 23 bin metrekare olarak belirlenirken, 9 bin metrekarelik alanı peyzaj için ayrıldı. 

Sinpaş Boulevard Sefaköy, İstanbul Sefaköy'de E-5 Karayolu üzerinnde konumlanıyor. Proje, Sefaköy Metrobüs Durağı'na yakın lokasyonda yükseliyor. Bulvar Sefaköy; Basın Eskspres Bağlantısı'na 1 kilometre,İstanbul Atatürk Havaalanı'na 2 kilometre, E-5 Karayolu'na 130 metre, Bahçelievler'e 3.40 kilometre, Avcılar semtine ise 6 kilometre mesafede inşa ediliyor. 

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de çocuk oyun alanları, Boulevard Fitness, Buhar odası, sauna ve Türk hamamı, süs havuzu, iskele, çarşı alanı, Meydan Cafe gibi sosyal alanlar yer alıyor. 

Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi Ekim 2022!

Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat

Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 4 milyon 827 bin Türk Lirası'ndan; 2+1'lerin fiyatları ise 8 milyon 58 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Projede Sinpaş bünyesinde yüzde 35 peşinat ve 24 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor. Aynı zamanda anlaşmalı bankadan yüzde 1.60 faizle 120 aya varan kredi imkanı da sağlanıyor.

Web: http://www.sinpasboulevard.com/sefakoy/

Cer Loft fiyat listesi Ekim 2022! 

Avrupa Konutları Vadi fiyat listesi Ekim 2022!

İnegöl Vizyon nerede? İnegöl Vizyon fiyat listesi!


Geri Dön