27 / 04 / 2024

Sinpaş GYO, İstanbul Shopping Fest 'in ev sahibi olacak!

Sinpaş GYO, İstanbul Shopping Fest 'in ev sahibi olacak!

İstanbul 'un güzelliklerinden ilhan alan ve bu güzellikleri geliştirdiği temalı projelere aktaran Sinpaş GYO, İstanbul 'un tarihi ve kültürel değerlerini dünyaya tanıtacak İstanbul Shopping Fest 'e ana sponsor olarak destek veriyor



18 Mart - 26 Nisan tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Shopping Fest, coşku dolu etkinlikleriyle tarihin, lezzetin ve eğlencenin merkezi İstanbul 'un renklerine renk katıyor. 40 gün 40 gece alışveriş keyfinin yaşanacağı İstanbul Shopping Fest, İstanbul 'u dünyanın alışveriş, kültür ve eğlence merkezine dönüştürüyor.

İstanbul 'u Paris, Londra, Dubai gibi bir alışveriş kenti haline getirmeyi planlayan festivale komşu ülkelerden çok sayıda turistin gelmesi bekleniyor.    

Shopping Fest 'in ev sahibi Sinpaş GYO, önemli cadde ve AVM 'lerde kuracağı tanıtım noktalarında projelerini tanıtacak ve festivale özel hazırladığı sürprizleri tüketiciler ile paylaşacak.

VİTRİNLERE İYİ BAKIN; EVİNİZDEN BOĞAZI GÖRECEKSİNİZ!

İstanbul Shopping Fest kapsamında düzenlenecek Vitrin Tasarım Yarışması 'nda en güzel vitrini seçenler arasında yapılacak çekiliş sonucunda bir kişi Türkiye 'nin ilk ve en büyük temalı konut projesi Bosphorus City 'den ev sahibi olacak.

Vitrin Tasarım Yarışması 'nda Taksim,  Nişantaşı, Bakırköy, Eminönü ve Kadıköy gibi önemli merkezlere “İstanbul ” temalı 23 vitrin yerleştirilecek. İstanbul 'u bir sanat eserine dönüştürmeyi hedefleyen yarışmaya katılanlar firmalar, vitrinlerini markalarına ait ürünlerle tasarlayacak. Bu sayede İstanbul teması cadde ve sokaklara taşınacak.

İstanbul 'u renklendirecek bu vitrinleri kısa mesaj yoluyla oylayanlar arasında yapılacak çekiliş sonucu bir talihli, İstanbul 'un 2. Boğaz 'ı Bosphorus City 'den ev sahibi olacak. 15 vitrin tasarımı İstanbul 'un önemli merkezleri dışında Sinpaş GYO 'nun İstanbul 'un çeşitli noktalarına kuracağı stantlarında ve internet sitesinde de yer alacak. şžansını denemek isteyen herkes vitrin tasarımlarına buradan ulaşabilecek ve beğendiği vitrinin marka adını SMS göndererek çekilişe kolayca katılabilecek. çekiliş sonuçları 3 Mayıs 'ta Sinpaş GYO web sitesinde duyurulacak.

İSTANBUL 'UN 2. BOĞAZI BOSPHORUS CITY

İstanbul Boğazı 'nın mimari değerlerini yansıtan, modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City, Boğaz 'ın benzersiz güzelliğini Küçükçekmece 'ye taşıyor. Türkiye 'nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City 'de, 26 bin m ² büyüklüğünde, 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü,   geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz 'ın yalıları ve İstanbul 'un seçkin Boğaz semtleri bulunuyor.

İstanbul Boğazı 'ndaki yerleşkeleri gibi köprülerden biri Ortaköy Meydanı ile Beylerbeyi arasında, diğeri de Anadolu Hisarı Meydanı ile Rumeli Hisarı meydanı arasında yer alıyor. İki köprü arasındaki mesafenin 330 metre olduğu projede köprülerin sadece yaya geçişine açık olması, Boğaz yaşamının keyfini farklı açılardan seyretme imknı sunuyor.

KISACA SİNPAşž GYO

Türkiye 'nin İMKB 'de işlem gören ve %49 'u halka açık şirketi Sinpaş GYO, imza attığı her konut projesinde müşterilerine ve hissedarlarına kazançlı yatırımlar sunuyor. Daima yenilikçi ve modern projelere imza atan Sinpaş GYO 'nun, İstanbul 'da Bosphorus City,   İstanbul Sarayları, Aqua City 2010 ve Lagün; Bursa 'da Bursa Modern projeleri bulunuyor. Sinpaş GYO, Eylül ayında İstanbul 'da Bomonti ve Sancaktepe 'de iki yeni projeyi satışa sunacak. Ayrıca bu yıl içinde  Ankara  'da yapacağı iki projeyle konut sektöründeki tecrübesini Başkent 'e taşıyacak.
 
SİNPAşž GYO TANITIM NOKTALARI                      
 
TEPE NAUTILUS
CARREFOURSA İçERENKÖY
KOZZY
PALLADIUM
FORUM İSTANBUL
CEVAHİR
İSTİNYE PARK
METROCITY
CAPACITY
KANYON
AKMERKEZ
MİGROS BEYLİKDÜZÜ
DEPOSİTE
M1 MERTER
ASTORIA
M1 MEYDAN ÜMRANİYE
CAROUSEL
ATAKÖY PLUS
BAĞDAT CADDESİ
TAKSİM MEYDANI
ABDİ İPEKçİ MİLLİ REASURANS çARşžI KÖşžESİ


Geri Dön