10 / 05 / 2024

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi son zamanlarda ÇED raporuyla gündemde sık sık yer almıştı. Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!



Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi 8 blok halinde inşa ediliyor. Projede deniz ya da avlu manzaralı konutlar bulunuyor. Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde, buhar odaları, sauna, tuz odaları, sıcak taş yatakları, macera duşları, çamur terapileri, buz çeşmeleri, termal havuzlar, klasik türk hamamı ve çeşitli masaj odaları gibi oldukça fazla sosyal donatı alanı yer alıyor. 

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!  

4 kişiden 10 kişiye kadar her aile için tasarlanmış konut tipleriyle her aileye hitap eden Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort, spor salonları, alışveriş merkezi, termal havuzlar, türk hamamı, kadınlara özel kapalı plaj, aqua park gibi alanlarıyla da dikkatleri çekiyor. 

5 yıldızlı resort otel devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı bir yaşam sunulan Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi, Sinpaş GYO ve Kızılbük GYO liderliğinde hayata geçiriliyor. Projeye, Dalaman ve Bodrum Milas havalimanlarından, Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça feribot seferleri tercih edilerek ulaşım sağlanabiliyor.

Sinpaş Kızılbük'te yer alan 1 oda 1 salon daireler 120 metrekare ile 126 metrekare, 2 1 oda 1 salon daireler 142 metrekare, 3 1 oda 1 salon daireler 216 metrekare ile 270 metrekare büyüklükte tasarlandı. 

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022 belli oldu. Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde yer alan 1+0'ların fiyatları 117 bin 990 Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: http://www.sinpaskizilbuk.com/

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Eylül 2022! 

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesindeki otelin satışı yapılacak!

Merkez  Ankara  güncel fiyat listesi Ekim 2022!

Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022!


Geri Dön