14 / 05 / 2024

Sinpaş'ta Kentsel Hizmetler yaşama değer katıyor!

Sinpaş'ta Kentsel Hizmetler yaşama değer katıyor!

Gökhan Ataç, Kentsel A.Ş'nin hem müşterilerin memnuniyetinin artmasını hem de projelerin değerlerinin yükselmesini sağladığını vurguluyor



Sektörde ilk olarak Teknik Danışmanlık Servisi kurduklarını ve yine ilk olarak profesyonel site yönetimi ile 2.el gayrimenkul değerlendirme şirketi kurduklarını anlatan Sinpaş GYO Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Gökhan Ataç, Sinpaş'ın bu hizmetleriyle hem müşteri memnuniyetinin sürdürülebilirliğini hem de projelerin yaşama geçtikten sonra da değerlerinin yükselmesini sağladığını vurguluyor. Ataç, hizmetlerinin müşterilerin satış sözleşmelerini imzalamalarının ardından başladığını belirterek, "Bir nevi müşterilerimiz ile şirket arasında iletişim köprüsü oluşturuyoruz. Örneğin herhangi bir tadilat talebi aldığımızda konut sahibi adına tüm teknik idari ve üretim süreçlerini Satış Sonrası Hizmetler birimi olarak yanıtlayıp takip ediyoruz.

Hızlı ve doğru hizmet anlayışımızla hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek, müşteri memnuniyeti ve sadakatinin sürekliliğini sağlamak için çalışıyoruz" diyor. Tüm müşteri şikayet, talep ve önerileri birebir takip ederek süreçlerin sürekli geliştirilmesini hedeflediklerine değinen Ataç, "Üretimi devam eden projeler hakkında, konut sahiplerini belli periyotlarla bilgilendirdiklerini, üretimi tamamlanan konutların kalite kontrol sürecinin ardından teslim ve tapu işlemleri gerçekleştirdiklerini anlatıyor.

İkinci el satış ve kiralama hizmeti
Ataç, projelerde yaşam başladıktan sonra ise, Sinpaş Grubu'nun profesyonel site yönetiminden sorumlu olan Kentsel Hizmetler A.Ş'nin 365 gün 24 saat güvenlik hizmeti, havuz ve bahçe bakımı, ev içi teknik konularda servis hizmeti, festivaller ve özel günlerde kutlamalar, çocuk etkinlikleri, brunch ve barbekü partileri, tenis, basketbol turnuvaları gibi hizmetler sunarak site sakinlerinin yaşamını kolaylaştırdığını ifade ediyor. Ataç, "Ayrıca Kentsel Hizmetler A.Ş, Sinpaş projelerinde 2. El gayrimenkul değerlendirme, satış ve kiralama hizmetleri de veriyoruz" dedi.
Sabah-Bülent Yoldaş


Geri Dön