30 / 04 / 2024

Sintur Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sintur Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yasin Turan tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Sintur Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Yasin Turan tarafından kuruldu. 


Sintur Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İ iş konusu; 1. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2. Zemin ve arazi hazırlama alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat isleri ( tarımsal arazinin hazırlanması, dinamitlemeve kayaların kaldırılması, insaat, tarım vb. alanların drenajı, hafriyat,kazı dolgu vb. isler. 3. Alt yapı insaatı ve derin kazık, iksa çalısmaları yapmak, yaptırmak. Elektrik, su, kablolu iletisim saglanması amacı ile ilgili tüneller açmak, su kanalları yapmak, kanalizasyon çalısmaları yapmak, yaptırmak. Durum(halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi serit haritaların yapımı. 4. Sirket konusuyla ilgili ortaklıklar kurabilir.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Sintur Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Yenibosna Merkez Mah.Sanayi Cad.No.29/4 Bahçelievler 


Geri Dön