15 / 05 / 2024

Sirkeci Büyük Kınacıyan Han satışta!

Sirkeci Büyük Kınacıyan Han satışta!

Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı'a ait olan Sirkeci Büyük Kınacıyan Han satışa çıkarıldı



Türk resmini temsil eden büyük eserlerin sahibi Osman Hamdi Bey'in oğlu Mimar Edhem ile Michel Nouridjan'in ortak imzasını taşıyan ve eski ismiyle Büyük Kınacıyan Han'ın tamamı Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı tarafından satışa çıkarıldı. Fatih Hobyar Mahallesi, Büyük Postane Caddesi No 22-24'deki bulunan Büyük Kınacıyan Han, şu anki haliyle bir bütün olarak kiralanacak veya satışa çıkarılacak.
Büyük Kınacıyan Han 439 metrekare arsa üzerine bodrum, zemin, 4 normal kat ve çekme kat olma üzere brüt 2 bin 830 metrekare kullanım alanına sahip.
Bina ve satış konusunda detaylı bilgi için:
İlkay Met Fidancı
0212 236 60 01 - 0212 236 60 03
www.halkvakif.org
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Bir asırlık yapı satılıyor
Türk resmini temsil eden büyük eserlerin sahibi Osman Hamdi Bey'in oğlu Mimar Edhem ile Michel Nouridjan' in ortak imzasıyla yaklaşık bir asır önce hayata geçirilen eski adıyla Büyük Kınacıyan, yeni adıyla Kredi Han satılıyor. Türkiye Halk Bankası Emekli Sandığı Vakfı tarafından satışa çıkarılan ve Sirkeci'de bulunan yapının satılamaması halinde kiralanması da gündemde.

100 yaşını aşan ve tarihi öneme sahip yapı,  439 metrekare arsa üzerine bodrum, zemin, 4 normal kat ve çekme kat olma üzere brüt 2 bin 830 metrekare kullanım alanına sahip.
Milliyet


Geri Dön