28 / 04 / 2024

Şişli Now Bomonti satış ofisi!

Şişli Now Bomonti satış ofisi!

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

Tek bloktan meydana gelen Now Bomonti projesinde yer alan konutların fiyatı 210 bin dolardan başlıyor. Şişli Now Bomonti satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...



Now Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen  Now Bomonti  projesi tek blok olarak yükseliyor. Proje İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli'de yükseliyor.


Now Gayrimenkul Now Bomonti projesi 105 ofis ve 105 konut olmak üzere 210 bağımsız birimden oluşuyor. Tabanlıoğlu Mimarlık imzası bulunan Now Bomonti projesinde bloklar 15 kat olarak planlandı.


Projede yer alan konutların alanları 60 metrekareden başlıyor, 120 metrekareye kadar değişiyor. Now Bomonti Şişli'de ilk 8 katta ofisler 9 ve 15. katlar arasında ise konutlar yer alıyor. 


Şişli Now Bomonti projesinde fiyatlar minimum 210 bin dolardan olarak belirlendi. Konutların metrekare birim fiyatı ise 3 bin 500 dolardan başlıyor. Firma bünyesinde 1,5 yıla kadar vade farksız taksit ile projeden ev sahibi olunabiliyor. 


Now Bomonti ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Proje hakkında detaylı bilgiler Şişli Now Bomonti satış ofisi tarafından sağlanıyor. 


Şişli Now Bomonti satış ofisi telefon numarası 444 4 669 şeklinde bildiriliyor. Now Bomonti Şişli teslimleri 2015 yılında gerçekleştirilecek. 


Now Bomonti Şişli iletişim:


Şişli Now Bomonti satış ofisi telefon: 444 4 669

Web Adresi: www.nowbomonti.com.tr 


Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön