04 / 05 / 2024

Şişli Yıldırım Kuleli’de 250 bin liraya! Ekim’de teslim!

 Şişli Yıldırım Kuleli’de 250 bin liraya! Ekim’de teslim!

Firma: Yıldırım Yapı Grubu

Proje: Kuleli Evleri

Yıldırım Yapı Grubu projesi olan Yıldırım Kuleli Evleri’nde daire satışları güncellenen fiyatlarla devam ediyor. Projede daire teslimleri Ekim ayında gerçekleşecek






Şişli Bomonti’de inşa edilen Yıldırım  Kuleli Evleri  projesi  Yıldırım Yapı Grubu  tarafından gerçekleştirildi. 6’şar katlı 4 blok halinde inşa edilen proje 1000 metrekare alan üzerinde hayata geçti. 168 konutun bulunduğu Yıldırım Kuleli projesinde yer alan daireler 1+1 ve2+1 tipinde seçeneklere sahip.


Şişli Yıldırım Kuleli Evleri projesinde 60 metrekarelik 1+1 daireler 250 bin liradan, 82 metrekare 2+1 daireler ise 350 bin liradan satışa sunuldu. Daire ödemeleri peşin  ya da banka kredisi kullanılarak gerçekleştirilen projede teslimlere 1 ay kaldı.


Yer alan blokların Akasya, Gardenya, Kamelya ve Sardunya şeklinde isimlendirildiği Yıldırım Kuleli Evleri projesinde daireler daireler ankastre set ve beyaz eşyalı olarak teslim ediliyor. Lokasyon itibariyle Beşiktaş, Taksim ve Kâğıthane’ye 2 dakika, Mecidiyeköy ve Nişantaşı'na 10 dakikalık uzaklıkta yer alan projede hobi odaları, tv izleme odaları, fitness salonu gibi sosyal alanlar yer alıyor.



0212 240 87 55

http://www.yildirimyapigrubu.com/

Gülay ODABAŞI





projeye sor



Geri Dön