27 / 04 / 2024

Sitelerde konut sakinlerine ve yöneticilere hızlı hizmetler Apsiyon'la sunuluyor!

Sitelerde konut sakinlerine ve yöneticilere hızlı hizmetler Apsiyon'la sunuluyor!

Türkiye genelinde 800 binden fazla konutta yaklaşık 1,6 milyon kişiye hizmet sunan Apsiyon, sunduğu özellikler ve geliştirdiği modüllerle sitelerde yaşayan kullanıcıların ve site yöneticilerinin hayatlarına hızlı çözümler sağlıyor. Peki Apsiyonla konut sahiplerine neler sunuluyor?



Türkiye genelinde 800 binden fazla konutta yaklaşık 1,6 milyon kişiye hizmet sunan Apsiyon, sunduğu özellikler ve geliştirdiği modüllerle sitelerde yaşayan kullanıcıların ve site yöneticilerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Capital'de yer alan habere göre; Apsiyon; yöneticilere CRM'den finans yönetimine, bakım takibinden dijital güvenlik sistemlerine kadar entegre çözümler sağlıyor. 

APSIYON'LA KONUT SAKİNLERİNE NELER SUNABİLİRSİNİZ?

- Tüm ödemelerde kredi kartı ile taksit imkanı 
- Tek tuşla arıza kaydı, talep, şikayet oluşturma. 
- Birçok büyük markadan Apsiyon'lulara özel indirim ve kampanyalar 
- Ortak yaşam alanları hakkında hızlı duyuru ve bilgilendirme 
- Yeni karar aşamasında fikir alışverişi için anketlere katılma 
- Ortak kullanım alanlarına özel online rezervasyon yapma 
- Yönetim görevliler ve sakinler arasında hızlı iletişim ve ulaşım ağı 
- Komşum Var ile komşular arasında yardımlaşma platformu 
- Apsiyon Market ile online ve hızlı alışveriş imkanı 
-Evin elektrik su tesisatı çilingir gibi ihtiyaçlar için konsiyerj hizmetleri 
- En uygun fiyatli sigorta teklifleriyle buluşturma 
- Kargo takip özelliği

TOPLU YAŞAM ALANLARINDA DİJİTAL YÖNETİM DÖNEMİ 

Türkiye genelinde 800 binden fazla konutta yaklaşık 1,6 milyon kişiye hizmet veren Apsiyon, sunduğu özellikler ve geliştirdiği modüllerle sitelerde yaşayan kullanıcıların ve site yöneticilerinin hayatını kolaylaştırıyor. Hayata geçirdiği işbirlikleri ve kampanyalarla kullanıcılarına zaman ve nakit tasarrufu sağlayan Apsiyon; yöneticilere CRM'den finans yönetimine, bakım takibinden dijital güvenlik sistemlerine kadar entegre çözümler sunuyor. Kargo takibi, rezervasyon sistemi, mobil aidat ve fatura ödeme gibi imkanlarla site sakinlerinin kendilerine daha fazla vakit ayırmasına da fırsat taniyor.

YÖNETÍCÍLER SİTELERÍNÍN GELÍSTÍRÍLMESÍ GEREKEN ALANLARINA ODAKLANABİLİYOR 

Yöneticiler; Apsiyon ile e-mail ve SMS gönderiminden raporlamaya, tahsilat takibinden entegre güvenlik sistemlerine, sitenin bütçe takibinden, rezervasyon onaylarına kadar birçok konuda teknolojiden destek alabiliyor. Ayrıca Apsiyon; yöneticilerin iş yükünü azaltarak sitede geliştirilmesi gereken alanlara odaklanmalarına da yardımcı oluyor. Son olarak Mobil Aidat Tahsilat Cihazı'nı daha da geliştiren Apsiyon, aidat ve fatura gibi ödemelerin sakinlerin sisteme girmeden, kapıdan kolayca tahsil edilmesine, hızlı bir şekilde sisteme işlenmesine destek oluyor.

BULAS RÍSKÍNÍ AZALTAN REZERVASYON MODÜLÜ 

Pandemiyle birlikte hayatımıza giren sosyal mesafe, Apsiyon'un Rezervasyon Modülü sayesinde ortak kullanım alanlarında sorun olmaktan çıkıyor. Web'den ve mobilden SPA, sauna, havuz, spor ve sinema salonu gibi ortak kullanım alanlarına rezervasyon yapmayı sağlayan modülün, kapasite sınırlama, kayıt ve kontrol sistemleri bulunuyor. Tesiste uygulanacak kurallara ve temassiz geçişlere imkan tanıyarak bulaş riskini ortadan kaldıran modül, olası bulaş olaylarında filyasyon işlemlerini de hızlandırıyor.

İLETİSİM SÜRECLERÍNÍ HIZLANDIRIP ÇÖZÜMLERİ KOLAYLAŞTIRIYOR 

İletişim Modülü üzerinden site yönetimiyle hızlı bir iletişim imkanı sağlayan Apsiyon, kullanıcıların istedikleri zaman yönetime ulaşarak uzun telefon görüşmelerine gerek kalmadan görüş ve önerilerini bildirmelerine olanak tanıyor. Yönetime iletilmesi gereken öneri, bildirim, şikayet gibi konuları da aynı derecede kolaylaştıran ve hızlandıran modül, süreç sonuçlarının takibine de izin veriyor.

SÍTEDEKİ CELÍSMELERÍ ANLIK OLARAK TAKİP EDEBİLME FIRSATI 

Haber Kaynağı üzerinden sitelerindeki tüm gelişmelerden haberdar olabilen site sakinleri, Taleplerim Modülü sayesinde ise daha kolay bir şekilde iş talebi açıp açılan iş talepleri hakkındaki süreçleri de takip edebiliyor.

GÜVENLİK SORUNUNA ÇÖZÜM SUNUYOR 

Apsiyon'un sunduğu Plaka Tanıma, Hızlı Geçiş, Kartlı Geçiş ve CCTV Sistemleri sayesinde, sitelerde güvenlik üst düzeyde sağlanıyor ve güvenlik, site yöneticilerinin ya da konut sakinlerinin endişelenmesi gereken bir konu olmaktan çıkıyor.

PANDEMÍDE KOMSULAR BÍRBÍRÍNE DESTEK OLUYOR 

İnsan hayatına dokunarak günün değişen ihtiyaçlarına çözümler sunan Apsiyon, pandemi döneminde geliştirdiği ve yeni normalde de yoğun talep gören "Komşum Var" özelliğiyle aniden biten, kahve, ekmek, lamba gibi ihtiyaçların komşular tarafından karşılanmasını ve komşular arasında yardımlaşmayı sağlıyor.

Toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümü!


Geri Dön