02 / 05 / 2024

Sivas İl Özel İdare Müdürlüğü altyapı çalışmalarına hız verdi!

Sivas İl Özel İdare Müdürlüğü altyapı çalışmalarına hız verdi!

Sivas İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün 2016 yılında 320 kilometre birinci kat asfalt, 1 adet köprü, 52 adet sanat yapısı ve 212 bin metrekare kilitli parke döşemeyi planladığı belirtildi




Sivas İl Özel İdare Müdürlüğü ekipleri, köy yollarında asfalt ve kilitli parke taş uygulamalarını 2016 yılında da aralıksız sürdürecek.


Sivas İl Özel İdaresi, kırsalda kesimde yaşayanların daha rahat ulaşım imkanına kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl Özel İdare’den yapılan açıklamada Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün 2016 yılında 320 kilometre birinci kat asfalt, 150 kilometre asfalt yama, 1 adet köprü, 52 adet sanat yapısı ve 212 bin metrekare kilitli parke döşemeyi planladığı belirtildi. Bütün bu işler için 16 milyon liralık ödenek ayrıldığı belirtildi. Altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, "2015 yılı İdaremiz Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz için başarılı bir yıl oldu. İdaremiz, Sivas’ın kırsalına hakim ve ciddi anlamda hizmet üreten bir kurumdur. Geniş bir coğrafyada hizmet vermek, teknik ve idari anlamda profesyonel olmamızı gerektiriyor. İdaremiz, bütçe imkanları doğrultusunda ve ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak her yıl daha fazla yatırım yapmayı hedeflemektedir" dedi.

 

Ayhan, "Kurumumuz, 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da hizmetlerini artırarak sürdürecektir. Sahada görev yapacak personellerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni iş sezonunun ilimize ve kurumumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.



Vatan


Geri Dön