30 / 04 / 2024

Skoda Fabia’ya şok zam! Bu ay tam 40 bin TL zam geldi!

Skoda Fabia’ya şok zam! Bu ay tam 40 bin TL zam geldi!

Türkiye piyasasında hatırı sayılır bir yeri olan Skoda, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi bu ay da tüm modellerine zam yaptı. Güncellenen fiyatlara bakıldığında Fabia’ya tamı tamına 40 bin TL zam geldiği görüldü.



Skoda, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruyla haziran ayı kapsamında tüm modellerine zam yaptığını paylaştı. Yeni fiyat listesine bakıldığı zaman tüm modellerine zam geldiği gözlemlendi. Aynı zamanda, Fabia modeline de tam 40 bin TL zam yapıldığı belirlendi. Peki, Skoda Fabia’nın yeni fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Fabia’nın iç hacmi konusunda oldukça iddialı olan Skoda, özellikle yeni nesillerinde kullanıcılarına ferah ve geniş bir iç mekân sunuyor. Bir yanda önde bir yandan da arkada fazlasıyla diz ve baş mesafesi ve konforlu koltuklar, kullanıcılarına ve diğer yolcularına uzun yolda huzur dolu bir sürüş keyfi sağlıyor.

 Skoda Fabia’ya şok zam! Bu ay tam 40 bin TL zam geldi!

Skoda Fabia, bunun yanı sıra, tam 330 litrelik hacmiyle üst sınıfı bile zorlayan bir araç olarak iddialı bir konumda yer alıyor.

Sürüş karakteri kolay kullanım ve konfor odaklı olan Skoda Fabia’nın süspansiyon ve direksiyon ayarları zor yolların, sert virajların üstesinden rahat bir şekilde gelebilecek yeteneğe sahip.  Aynı zamanda, hız artırıldıkça kendini bulup en iyi konforuna kavuşuyor. Ses izolasyonu konusunda oldukça iddialı olan Fabia, her hız ve yol durumunda yol ya da rüzgâr gürültüsünü başarılı bir şekilde dışarıda tutmayı sağlıyor.

Peki, Skoda Fabia’nın teknik özellikleri neler? Yeni fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön