06 / 05 / 2024

Skoda Kamiq Aralık'ta tek kuruş zamlanmadı! İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Skoda Kamiq Aralık'ta tek kuruş zamlanmadı! İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Skoda’nın ilk kompakt SUV modeli olan Skoda Kamiq Aralık ayında değişmeye fiyatlarla satışa sunuldu. İşte Skoda Kamiq 22 Aralık 2022 fiyat listesi…



Skoda’nın özgün tasarımlı otomobili Skoda Kamiq, Aralık ayı fiyat listesi belli oldu. Şimdi Skoda Kamiq'in hangi özelliklere sahip olduğunu inceleyelim. 

Skoda Kamiq hem şehirde hem de şehir dışında konforlu bir sürüş yapılmasını sağlıyor. Adaptif hız sabitleyici, park asistanı, şerit takip asistanı, şerit değiştirme asistanı ve uzun far asistanı gibi birçok sürüş destek ekipmanı sayesinde Kamiq’te rahat ve güvenli bir seyahat sizi bekliyor.

Skoda Kamiq Aralık ta tek kuruş zamlanmadı! İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Skoda Kamiq, ihtiyaç duyulabilecek pek çok özelliklerle donatılmış bir otomobil olarak ön plana çıkıyor. Ön kısımda 2 adet USB girişi, sürücü kapı paneli içerisinde bulunan şemsiye, ön camdaki bilet tutucu bunlardan bir kısmı.
Kamiq’te standart olarak sunulan Smarlink teknolojisi sayesinde akıllı telefonlarınızı aracınıza bağlayarak çalıştırabilir ve her çeşit bilgi, eğlence sisteminden istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz.
Kamiq’e özgü tasarlanan panoramik cam tavanı ile hem gece hem de gündüz seyahatlarinizde harika bir deneyim yaşayacaksınız.

1.0 TSI, 1.5 TSI olmak üzere iki benzinli motor seçeneği ve verimli yakıt tüketimiyle Skoda Kamiq, tüm beklentilerinizi fazlasıyla karşılamaya hazır.

Skoda Kamiq'in yakıt tüketimi düşük mü? 100 kilometrede ne kadar yakıyor? Skoda Kamiq fiyatları ne kadar? İşte Skoda Kamiq 22 Aralık 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön