29 / 04 / 2024

Skyland İstanbul’da oturumlar başladı!

Skyland İstanbul’da oturumlar başladı!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Skyland İstanbul projesinde yaşam başladı. Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede rezidanslar peşinatsız 3 bin 800 TL ile hemen teslim ediliyor. 



Skyland İstanbul’da rezidansların fiyatları 3 bin 800 TL olarak belirlendi. Hemen teslim edilen rezidansların ödemelerine 2019'da başlanıyor. Projede yer alan ofisler ise peşinatsız 8 bin 500 TL taksitle ödeniyor. 

 

Skyland İstanbul 120 ay 3 bin 800 TL taksit ve 0 peşinat ile rezidans yaşamına davet ediyor. Projeden ofis sahibi olmak isteyenlere ise peşinatsız ve faizsiz 8 bin 500 TL taksit seçeneği sunuluyor. 

 

Skyland İstanbul’da oturumlar başladı!

 

Sakinlerine hayallerindeki yaşamı vadeden proje!

 

Tower Residence'ta 1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun, farklı daire seçenekleri yer alıyor.  Teras Evler, şehrin merkezinde stresten uzak bir hayat sunuyor. 

 
Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence, 0 peşinat avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunan projede 4+1 daireler için dubleks seçeneği de bulunuyor. 


Sky Residence'ta açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve wellness merkezi gibi olanaklar sunuluyor. 

 

Skyland İstanbul’da oturumlar başladı!

 

Farklı ofis seçeneklerindeki avantajlı fiyatlar devam ediyor !

Tower Ofisler, 360 derece manzarasıyla şehrin dört mevsimini iş alanlarına getiriyor. Tek katta 190 metrekareden 4 bin 600 metrekareye kadar olan Loft Ofisler, 8 metre tavan yüksekliği ile ferah bir çalışma alanı yaratıyor. 

 
 

www.skylandistanbul.com


projeye sor



Geri Dön