04 / 05 / 2024

Smyrna Park'ın ikinci etabında satışlar başladı!

Smyrna Park'ın ikinci etabında satışlar başladı!

Değişimin, yeniliğin ve yeni zevklerin yaratıcısı olarak bilinen İdea Yapı, İzmir'deki en özgün, en özel projelerden birini yaşama geçirdi



Yenikale Evleri; sanayinin olmadığı, İzmir'in sayfiyesiyle birleşme noktasında, en gözde ve hızlı gelişen bölgesi Narlıdere'de inşa ediliyor. Toplam 30 bin metrekare alan üzerine kurulan projede toplam 560 daire yer alıyor. Yakın çevresindeki hastaneler, oteller ve eğitim kurumlarına paralel, havalimanına sadece 15 dakika, Çeşme, Urla gibi tatil beldelerine 1 saatten az mesafedeki Yenikale Evleri, Narlıdere'de öncü bir yaşam alanı olarak yükseliyor.

İki ayrı konsept
Yenikale Evleri kapsamında hayata geçirilen Symrna Park ise konut edinmek isteyenlere yeni fırsatlar sunuyor. Daha önce yaşamın başladığı sitede, ikinci etap satışlar da başladı. Lâl ve Safir konseptleriyle farklı zevkler için farklı çizgide dekoratif alternatifler yaratan Smyrna Park'ta şunlar sunuluyor: Brüt alanı 320, 360, 380 metrekare daireler, her daireye 2 araçlık kapalı otopark, depreme dayanıklı radye temel sistemi, akıllı ev otomasyonu ve güvenlik sistemleri, jeotermal enerji ile yerden ısıtma, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness çenter, gaz-yangın algılama ve ihbar sistemleri, İtalyan mutfak, ankastre ve inoks ürünler.

Kalitesiyle iddialı
Smyrna'nın sosyal alanlarında, kuru temizleme, market, restoran, bay-bayan kuaförü, çocuk oyun alanları ve kreş için ayrılmış bölümler de var. Firma yetkilileri, ilk sakinlerinin geçen yıl yerleştiği proje için, "İzmir'deki 'üretimi en kaliteli' projelerden biridir" dedi.
Posta


Geri Dön