06 / 05 / 2024

Sofa Loca Etimesgut!

Sofa Loca Etimesgut!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Sofa Loca Etimesgut projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Daire alanlarının 180 metrekare ile 270 metrekare arasında değiştiği projede ön talep süreci devam ediyor.



Ankara'nın Etimesgut bölgesinde hayata geçirilen Sofa Loca projesi,  Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO  imzası ile yükseliyor. Proje Emlak Konut GYO'nun Ankara'da hayata geçirdiği ilk projesi olma özelliğine sahip. 


Sofa Loca Etimesgut projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projedeki dairelerin alanları 180 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor.


Sofa Loca Etimesgut projesi 18 bin 228 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 150 adet daire ve 6 adet ticari üniteden meydana gelen projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.


Sofa Loca sosyal donatı alanları arasında hamam, kapalı yüzme havuz, havuz başı kafeterya, fitness, squash salonu, spor salonları, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark mevcut.


Yüzde 70'inin yeşil alan olarak tasarlandığı Sofa Loca Etimesgut projesinde ön talep toplanıyor. Ön talep formu doldurmak için projenin web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 


Web: http://sofaloca.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön