28 / 04 / 2024

Softnec emlakta satış sürecini kontrol altına alıyor!

Softnec emlakta satış sürecini kontrol altına alıyor!

Softnec, bulut tabanlı Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) yazılımıyla, inşaat ve emlak projelerinde satış sürecini kontrol altına alıyor ve hızlandırıyor.



Softnec, bulut tabanlı Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) yazılımıyla, inşaat ve emlak projelerinde satış sürecini kontrol altına alıyor ve hızlandırıyor. Emlak yatırımlarını daha fazla potansiyel alıcıyla buluşturan Softnec ile karlılık yüzde 28 artırıyor. İşletmelere bir yandan yeni müşteri getirirken bir yandan da var olan müşterileriyle bağlarını güçlendiren teknolojik çözümler sunan Softnec. 

inşaat projelerinde yaz rehavetine son veriyor. 


Karlılık yüzde 28 artıyor 

CRM yazılımı ve yazılım içindeki destek hizmetleri ile birbirinden değerli ve özenle hayata geçirilen gayrimenkul projelerinde karlılığın artmasına katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirten Softnec Bilişim Kurucusu Cüneyt Lütfü İspir, "İnşaat firmalarında çağrı merkezi. satış departmanı ve yönetimin uyum içerisinde çalışabileceği bir sistem kuruyoruz. Böylece firmalar müşteriler ile ilişkilerini düzen içinde yönetebiliyor ve hiçbir müşteriyi gözden kaçırmıyor. Ayrıca sosyal medya yönelimimiz ile de sistem daha çok müşteriye ulaşıyor. İstatistikler, satış süreçlerinizdeki iyileşme ile karlılığın yüzde 28 arttığını gösteriyor" dedi. 


Her yerde her zaman! 

İspir, dünya çapında 200 bin işletmeden 8 milyon kullanıcıya sahip olan sistemin bazı özelliklerini şöyle sıraladı: "Bulut tabanlı olduğu için internetin olduğu her yerden işlemler gözlemlenip yönetilebiliyor. Şirket içindeki konuşmalar, proje üzerine yapılan tartışmalar kurumsal hafızada kaydediliyor."


Gözlem


Geri Dön